Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Μέχρι τώρα στις ΗΠΑ λεγόταν ''μην γίνουμε Ελλάδα'' - Από τώρα στην Ελλάδα θα λέγεται ''μην γίνουμε ΗΠΑ''...

Οι ένορκοι αποφάσισαν να μην διωχθεί-δικαστεί ο αστυνομικός Ντάρεν Ουίλσον, που πυροβόλησε 12 φορές τον μαύρο νεαρό Μάϊκλ Μπράουν στις 12 Αυγούστου, στο Φέργκιουσον, της πόλης Σεντ Λούης στην Πολιτεία Μιζούρι. Φυσικό και αναμενόμενο να ξεσπάσουν διαδηλώσεις - ταραχές, με πυρπολήσεις κτιρίων, αυτοκινήτων κλπ. Διαδηλώσεις και σε άλλες πόλεις των ΗΠΑ. Τα κανάλια δείχνουν συνέχεια εικόνες από τους ''βανδαλισμούς'': Οι ''κακοί φτωχοί μαύροι'' διαμαρτυρόμενοι, καταστρέφουν περιουσίες των ''καλών λευκών'' και η ζωή συνεχίζεται. Ευτυχώς, οι περιουσίες των καλών λευκών προστατεύονται από αστυνομία - εθνοφυλακή, που είναι εφοδιασμένες και με τεθωρακισμένα. Η κυβέρνηση δεν τους έχει διαθέσει -ακόμα- και βομβαρδιστικά αεροπλάνα από τα αποθέματα των ενόπλων δυνάμεων.
Η παρακμή μιάς ακόμα αυτοκρατορίας είναι γεγονός. Γι' αυτό οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. Και η ζωή συνεχίζεται μέχρι να συναντήσει τον... εμφύλιο, αφού ρατσισμός και διακρίσεις επίσημα δεν υπάρχουν, αλλά ουσιαστικά, ζουν και βασιλεύουν. 'Οπλα παντού, μαζί και πολλές, μεγάλες αντικυβερνητικές-αντιεξουσιαστικές παραστρατιωτικές ομάδες, που αφορμή ζητούν. Γεμάτες οι ΗΠΑ. Σε λίγες ώρες ή ημέρες, ένας ακόμα φτωχός μαύρος ή έγχρωμος, θα σκοτώνεται κάπου στις ΗΠΑ από μιά ντουζίνα σφαίρες αστυνομικού, επειδή τον αγριοκοίταξε. Φυσικά, ο αστυνομικός, που στις ημέρες μας ΔΕΝ μπορεί να τρέξει εξαιτίας πάχους, υπερφόρτωσης με όπλα, αλεξίσφαιρα κ.ά., ήταν σε...άμυνα. Οικονομικά, δεν συμφέρει τις πόλεις-Πολιτείες να πυροβολούν οι αστυνομικοί τους στα πόδια, όπως παλιά. Κοστίζει περισσότερο (αποζημιώσεις), από μιά... κηδεία. Γι' αυτό σκέπτονται να αντικαταστήσουν τα πιστόλια των αστυνομικών με... οπλοπολυβόλα, γιά σιγουριά.  http://www.kalami.net/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.