Και έχουμε σήμερα ένα ανώριμο (μόνον;;) «αριστερό»...;;

Και έχουμε σήμερα ένα ανώριμο (μόνον;;) «αριστερό» (τύπου μάλλον Ρεπούση και λοιπών) επίκουρο Καθηγητή στην Κρήτη, που προτείνει και γίνεται επίτιμος διδάκτορας στην Κρήτη γερμανός μάλλον νέο – ναζί Καθηγητής που εξισώνει τα εγκλήματα των σφαγών του αμάχου πληθυσμού της Κρήτης (δείτε, η  σφαγή στο Κοντομάρι Χανίων, βίντεο,  

με την αντίσταση του λαού της Κρήτης εναντίον των γερμανών κατακτητών. Το γεγονός αυτό, εξιλέωσης των εγκληματιών δολοφόνων γερμανών κατακτητών του τρίτου Ράιχ  και αιτιολόγησης των σφαγών τους εις βάρος του αμάχου Κρητικού λαού, αποτελεί ντροπή, όχι μόνον για την Κρήτη.   Αποτελεί ντροπή για κάθε Έλληνα.

 
Ο Γερμανικός λαός, με τιμητικές εξαιρέσεις, είναι συνυπεύθυνος  για τα χιτλερικά εγκλήματα που διέπραξε το ναζιστικό καθεστώς. Γιατί σχεδόν στο σύνολο του είχε ασπαστεί τον Χιτλερισμό.
Και πολλοί Γερμανοί ακόμα και σήμερα δεν δείχνουν μεταμέλεια για τα εγκλήματα αυτά.  Που τα συνεχίζουν πλέον εκλεπτυσμένα σήμερα αλλά ίσως χειρότερα και από τον Χίτλερ οι,  Μέρκελ και Σόιμπλε στοχεύοντας στην εκπλήρωση των σχεδίων του Χίτλερ για “lebensraumme  υποδούλωση των ευρωπαϊκών λαών.  Και ήδη μέσω του Σαμαρά, το πέτυχαν στην Ελλάδα.
Δεν αρκούνται όμως σ’ αυτό. Με πολύ λεπτή προπαγάνδα προσπαθούν να δικαιολογήσουν ακόμα και τα πλέον  στυγερά εγκλήματα τους ως πχ αυτά του Άουσβιτς.
Πολλοί θα θυμούνται το θαυμάσιο  έργο «Η ζωή είναι ωραία» του Μπενίνι (θυμηθείτε μία θαυμάσια σκηνή του έργου, La vita è bella - Buongiorno Principessa! ( scena altoparlante ),  όπου έδειχνε πολύ παραστατικά πλην των άλλων και τη σκληρότητα και βαρβαρότητα των γυναικών γερμανίδων φυλάκων του Άουσβιτς.
Σε αντιπερισπασμό, η «σημερινή» γερμανική  προπαγάνδα,  δημιούργησε η αλήθεια με πραγματική μαεστρία, ένα φιλμ, δεν θυμάμαι το άνομα του,  που παρέσυρε τον κόσμο να πει πόσο ανθρώπινες ήταν και οι γυναίκες φύλακες – δολοφόνοι του Άουσβιτς, εξιλεώνοντας τες και δικαιολογώντας τις.
Και έχουμε σήμερα ένα ανώριμο (μόνον;;) «αριστερό» (τύπου μάλλον Ρεπούση και λοιπών) επίκουρο Καθηγητή στην Κρήτη, που προτείνει και γίνεται επίτιμος διδάκτορας στην Κρήτη γερμανός μάλλον νέο – ναζί Καθηγητής που εξισώνει τα εγκλήματα των σφαγών του αμάχου πληθυσμού της Κρήτης με την αντίσταση του λαού της Κρήτης εναντίον των γερμανών κατακτητών.
Το γεγονός αυτό, εξιλέωσης των εγκληματιών δολοφόνων γερμανών κατακτητών του τρίτου Ράιχ  και αιτιολόγησης των σφαγών τους εις βάρος του αμάχου Κρητικού λαού, αποτελεί, όχι μόνον για την Κρήτη.   Αποτελεί ντροπή για κάθε Έλληνα.
Πρέπει οπωσδήποτε να ακυρωθεί το διδακτορικό του γερμανού νεο – ναζί. Το απαιτούν οι άδικα δολοφονημένοι στο Κοντομάρι της Κρήτης και σε όλη την Ελλάδα.
Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια