Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Δεν είναι έτσι, όπως σας λένε να πείτε, τα πράγματα..κ. Ιγνατίου

Την άποψη ότι ανεξαρτήτως του κόμματος που θα κληθεί να διαχειριστεί την εξουσία, η Ελλάδα είναι αλυσοδεμένη στις δεσμεύσεις του προγράμματος χρηματοδότησης από το Μνημόνιο, διατυπώνει με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής” ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Ο δημοσιογράφος παραθέτει τα παραδείγματα των προηγούμενων κυβερνήσεων και των πρωθυπουργών που προηγήθηκαν του Αντώνη Σαμαρά, αναφορικά με τη δύσκολη θέση στην οποία βρέθηκαν και τις “άτσαλες” πιέσεις που δέχτηκαν, κάθε φορά που προσπάθησαν να… διαμαρτυρηθούν ή να αντιδράσουν.
Μεταξύ άλλων, ο Μιχάλης Ιγνατίου σημειώνει τα εξής:
“Όποιος και να κυβερνήσει την Ελλάδα, όποιες αγαθές και καλόπιστες προθέσεις και να έχει, η μοίρα του είναι προδιαγεγραμμένη. Από τις 10 Μαϊου 2010, η Ελλάδα είναι αλυσοδεμένη, και το τέλος του ελληνικού προγράμματος θα επέλθει μόνο με την υλοποίησή του.
Οι τσαμπουκάδες, απλώς επιμηκύνουν τη δυστυχία των πολιτών”.
Υ.Γ

Δεν είναι έτσι, όπως σας λένε να πείτε, τα πράγματα..κ Ιγνατίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.