Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ... ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΤΣΑΛΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ....

Σήμερα στην ΝΕΡΙΤ ή ΔΤ ή πώς αλλιώς τη λένε:
Αφού είπε η ΔΤ ότι σαν σήμερα οι τούρκοι στο Ναϊρόμπι της Κένυας συνέλαβαν τον Οτσαλάν συμπλήρωσε «πλήρως ενημερωτικά»:   «ΥΠΟ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΘΗΚΕΣ».
Ξέχασε την Εθνική ντροπή ότι τον Οτσαλάν, παρέδωσαν στους τούρκους οι ημέτεροι,
Σημίτης, Πάγκαλος (ως μέγας τραγουδιστής), ο νυν πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου και άλλοι.
Και χάριν στον μάλλον δολοφονηθέντα σε αεροπορικό «δυστύχημα»  τότε ΑΝΥΠΕΞ Γιάννο Κρανιδιώτη,  που ανέλαβε μόλις ο γνωστός και εκ των ΙΜΙΩΝ κτλ  Πάγκαλος υποχρεώθηκε τότε να παραιτηθεί,  μάθαμε με τη συνημμένη έκθεση τι ακριβώς συνέβη.
Η έκθεση του τότε άξιου Έλληνα πρέσβη στο Ναϊρόμπι Κωστούλα, εγράφη κατόπιν τότε άμεσης εντολής του αείμνηστου Γιάννου Κρανιδιώτη, να γραφεί έκθεση που να περιγράφει με το νι και με το σίγμα τι ακριβώς συνέβη.
Δεν πρέπει να μείνει Έλληνας σε Ελλάδα, Κύπρο και αλλού, που να μην διαβάσει την εν λόγω έκθεση  για να μάθει πολλά για τους αναφερόμενους στην έκθεση αυτήν.  Και για τον κατέχοντα Βασίλη Παπαϊωάννου την σπουδαιότερη από Ελληνικής πλευρά πρεσβεία. Αυτήν  της Κύπρου.
Για το θέμα της παράδοσης του Οτσαλάν συνέγραψε και βιβλίο ο βρεθείς τότε στο Ναϊρόμπι της Κένυας και πλήρως γνώστης των τελεσθέντων, Σάββας Καλεντερίδης (Η ώρα της Αλήθειας)
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.