Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Και είπε η Πιπιλή…Το τι τσάντα μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή, δεν λέγεται!

Αφού μίλησε για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα το πρωί στον Βήμα Fm, η Φωτεινή Πιπιλή επεκτάθηκε και σε ένα ακόμη… αναπάντεχο θέμα που απασχολεί το Κοινοβούλιο.

Ο λόγος για τις…

τσάντες «μαϊμούδες», που φαίνεται να προτιμούν όλο και περισσότερες γυναίκες συνάδελφοι της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας. Κάτι που δεν άφησε ασχολίαστε και καυτηρίασε με το γνωστό αιχμηρό λόγο της.
«Είναι αληθινή και δερμάτινη η δική μου τσάντα. Άλλες φοράνε μαϊμούδες… Πολλές βουλευτίνες κυκλοφορούν με μαϊμούδες, πάρα πολλές! Το τι μαϊμού κυκλοφορεί στη Βουλή δεν λέγεται», τόνισε χαρακτηριστικά.
«Κοίτα να δεις τώρα κατινιά: αφού δεν μπορείς να την πάρεις τη ρημάδα την αυθεντική -που την πήραμε εμείς όταν μπορούσαμε- πάρε μια τσάντα του ελληνικού εμπορίου, που κυκλοφορούν πολλές καλές. Γιατί φωνάζει, σκούζει ότι είναι μαϊμού! Γυαλιά δεν έχω προσέξει, αλλά για εμάς τις έμπειρες, η τσάντα φαίνεται»…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.