Μεγάλη Πέμπτη ξημερώνει…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
για το Πολεμικό Ημερολόγιο

Δεν ξέρω εάν το προσέξατε αλλά ενώ οι ΠΑΝΤΕΣ εδώ και μια εβδομάδα μιλούσαν για ανακήρυξη ΑΟΖ αύριο, κατά την μετάβαση του Πρωθυπουργού στην Αίγυπτο, ξαφνικά οι ημερομηνίες άλλαξαν, οι ανακήρυξη έγινε συζήτηση και ποίος ξέρει τι άλλο μας κρύβουν ακόμα.
Ο Μεμέτης από απέναντι δεν καταλαβαίνει τίποτα....
(αυτά που ψιθυρίζονται ότι έχουν αμερικανικές πλάτες είναι σχετικά, ίσως απλά δεν μασάει ή να τρελάθηκε…). Όπως σας έχουμε ενημερώσει από το Πολεμικό Ημερολόγιο εδώ και μερικές μέρες η Τουρκία έχει μαζεμένο στρατό απέναντι και όταν μετασταθμεύει αποβατικά σκάφη σίγουρα δεν το κάνεις για να αμυνθεί.
Η Κύπρος παίζει το δικό της παιχνίδι και εάν δεν έχει την σίγουρη στήριξη από κάποιον μεγάλο “παίχτη” πολύ φοβάμαι ότι θα πάθει τα κακά του ΄74.
Η Ελλάδα… βράστα Χαράλαμπε… μέχρι και αναπαράσταση του σεναρίου Ίμια είχαμε χθες, που ο νέος υπουργός αντί να είναι στο ΣΑΓΕ, έδινε συνεντεύξεις… μια από τα ίδια δηλαδή. Σου λέει σιγά μην ασχολούμαι με τις αναλύσεις των καραβανάδων…
Αύριο κοντή γιορτή που λέει και ο λαός μας.
Ασκήσεις 4-5 χωρών στον ίδιο κλειστό χώρο, είναι λες και θες το ατύχημα και ένα ατύχημα τώρα μόνο σε καλό δεν θα μας βγει. Όχι γιατί μασάμε σαν λαός, το αντίθετο μάλιστα, αλλά γιατί έχουμε την χειρότερη διοίκηση και ο στρατιώτης από μόνος του, όσο και να θέλει δεν μπορεί κάνει πολλά πράγματα.
ΥΓ Μην ξεχνάτε και ο Αττίλας άσκηση ήταν… και η εξέδρα των Τούρκων το όνομα Αττίλας έχει… Τυχαίο;

polemiko-imerologio.gr

Σχόλια