Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Δόλωμα κρίσης από την Τουρκία με πλατφόρμα για την Κύπρο – Ποια είναι η αλήθεια


Κίνηση εντυπωσιασμού με στόχο να «τσιμπήσει» Αθήνα και Λευκωσία από την Τουρκία. 
Η Άγκυρα έχει διαρρεύσει ότι πλατφόρμα άντλησης πετρελαίου κινείται από την Αλεξανδρέττα προς την Κύπρο. Το επικίνδυνο είναι ότι φαίνεται πως κάποιοι στην Αθήνα δείχνουν διατεθειμένοι να «τσιμπήσουν».

Η αλήθεια είναι ότι πλατφόρμα στην Αλεξανδρέττα υπάρχει. Μόνο που οι δυνατότητές της φθάνουν το πολύ μέχρι τα 90 μέτρα. Πρόκειται για ρουμανική πλατφόρμα με σημαία Μάλτας που συνοδέυεται από δύο σουηδικά πλοία!
Κι όχι μόνο αυτό! Όπως επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο η πλατφόρμα πάει στην Λεμεσσό για επισκευές. Και την ρυμουλκούν ένα νορβηγικό κι ένα ρυμουλκό κυπριακής off shore!
Συνεπώς ψυχραιμία. Η Άγκυρα προσπαθεί με κάθε τρόπο να κλιμακώσει την ένταση σε Αιγαίο και Κύπρο. onalert

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.