Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

ΚΆΠΟΙΟΙ ΑΛΛΆΞΑΝΕ ΤΟ ΣΎΝΘΗΜΑ ....ΑΠΌ "ΨΩΜΊ-ΠΑΙΔΕΊΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ" ....ΣΕ "ΛΕΦΤΆ-ΠΤΥΧΊΑ- ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ"

- ΚΆΠΟΙΟΙ ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ "ΕΚΕΊ" ....ΌΠΟΥ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ Η "ΝΈΜΕΣΙΣ" ΚΑΙ Η "ΔΙΚΗ" ΝΑ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΕΊΛΕΙ, "ΈΝΕΚΑ ΤΗΣ ΎΒΡΕΩΣ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΛΑΌ.
  ....ΔΥΣΤΥΧΏΣ Η "ΜΑΦΊΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΆΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΚΟ.ΛΑ.ΣΗ(Σ)" ....ΛΥΜΑΊΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΆΛΕΙ  ΤΙΣ "ΑΚΌΡΕΣΤΕΣ ΟΡΈΞΕΙΣ ΤΗΣ"  ....ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΚΡΥΦΈΣ ΣΤΟΈΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΆ "ΚΑΤΑΓΏΓΙΑ" ....ΔΙΑΠΛΟΚΉΣ ΚΛΕΨΙΆΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑΣ.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.