Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

Ανάπτυξη "οδική"....δεν κουνιέται φύλλο ...

Ανάπτυξη "οδική"..
Η πάλαι ποτέ..."Εθνική οδός"...κάπου έξω από Λαμία..
Δευτέρα 17 Νοε. 2014 λίγο πριν τις 12:00..


Όπως βλέπετε και στην φώτο δεν κουνιέται φύλλο ...
Είναι απίστευτο η κεντρική οδική αρτηρία μιας χώρας να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα ερήμωσης..
Αρχή εβδομάδας που λογικά και υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να σφύζει από κίνηση τόσο από ΙΧ αλλά κυρίως από φορτηγά για την μεταφορά εμπορευμάτων.
Αυτή είναι μια λογική και αναμενόμενη εικόνα μιας χώρας που διατείνεται ότι είναι σε ανάπτυξη, διότι πως να το κάνουμε ποιος δεν γνωρίζει ότι ανάπτυξη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις μεταφορές ...δεν νοείται ανάπτυξη χωρίς μεταφορά και μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών..
Μόνο στην ελλάδα υποτίθεται ότι έχουμε ανάπτυξη χωρίς κίνηση και κυκλοφορία στους αυτοκινητόδρομους...
και πως να έχεις κίνηση πως να μετακινούνται οχήματα στις ιδιωτικές πλέον πρώην εθνικές οδούς, με αυτά τα πανάκριβα και ασήκωτα για την τσέπη των οδηγών διόδια...
Ακόμα και τα λίγα εναπομείναντα οχήματα που κυκλοφορούν, προτιμούν για ευνόητους λόγους να χρησιμοποιούν παρακαμπτηρίους και το επαρχιακό οδικό δίκτυο για να αποφεύγουν τα διόδια..και πολύ καλά κάνουν..
Μιλάμε για διόδια που στις περισσότερες των περιπτώσεων στοιχίζουν 2 φορές παραπάνω από ότι τα εισιτήρια κυρίως των τρένων για την ίδια διαδρομή...
Όπως πάμε σε λίγο σε λίγο θα κυκλοφορούν και πάλι κάρα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.