Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

κ. Αναστασιάδη, αφού δεν σας ενοχλεί οι Τούρκοι να πάρουν τις Κυπριακές Αερογραμμές, μάλλον και αυτά που υπονοεί ο Αμερικανός ΥΦΕΞ, δεν σας ενοχλούν.

Δείτε τις κατωτέρω δηλώσεις του Αμερικανού ΥΦΕΞ.

Καταλάβατε κ. Αναστασιάδη, που σας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη ο Μακαριώτατος, τι υπονοεί ο «ποιητής» Αμερικανός ΥΠΕΞ;; Πάλιν καλά που δεν μας είπε να συνεννοηθούμε με τους τζιχαντιστές. Εκτός αν αυτό εννοεί λέγοντας, «και με τον Λίβανο αργότερα».


Είναι δυνατόν κ. Αναστασιάδη,
τέτοιες απαράδεκτες και σαφείς δηλώσεις, που δικαιώνουν προφανώς την φασιστική τουρκία, να παραμένουν αναπάντητες;;


Εκτός αν τις αποδέχεστε και κάτι γνωρίζει γι αυτό ο Αμερικανός ΥΦΕΞ.


Μήπως επίσης για αυτήν την «συνεργασία», από κοινού με τον κ. Σαμαρά, «ικετεύσατε»  την έλευση του τζιχαντιστή Χαλίφη Νταβούτογλου στην Αθήνα;;


Σαφώς όμως προφανώς αποδεχτήκατε την απαράδεκτη δήλωση και τα μασκαραλίκια του «έξυπνου» παγκοσμιοποιημένου, ως υμείς (εννοώ παγκοσμιοποιημένος),  υπουργού σας των Οικονομικών ότι δεν τον ενοχλεί αν τις Κυπριακές αερογραμμές τις πάρουν οι τούρκοι .....

Και ευκόλως συνάγεται κύριε Αναστασιάδη, αφού δεν σας ενοχλεί οι Τούρκοι να πάρουν τις Κυπριακές Αερογραμμές, ότι μάλλον  και τα άλλα, που υπονοεί ο Αμερικανός ΥΦΕΞ, δεν σας ενοχλούν.

Δεν γνωρίζω αν άκουσε ο Μακαριώτατος τη δήλωση του υπουργού σας Οικονομικών και συνεπώς και υμών,  και αν την άκουσε αν συνεχίζει να σας έχει «απόλυτη εμπιστοσύνη».

Ευρής ΜπίλληςΑμερικανός ΥΦΕΞ

"Οι χώρες της Αν. Μεσογείου πρέπει να συνεργαστούν για τη σωστή εκμετάλλευση του φυσικού αερίου"Πρέπει να προσδιοριστεί ένας τρόπος για την αξιοποίηση των υφιστάμενων υποδομών για την προμήθεια προς την Ευρώπη του φυσικού αερίου που υπάρχει στην Ανατολική Μεσόγειο, δήλωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για την Ενεργειακή Διπλωματία, Αμός Χόχσταϊν, λέγοντας ότι το κυπριακό φυσικό αέριο πρέπει να ιδωθεί υπό το πρίσμα της συνεργασίας των χωρών στην περιοχή. “Το κλειδί”, είπε, για την εμπορική εκμετάλλευση των “μεγάλων νέων ανακαλύψεων (φυσικού αερίου)” στην Ανατολική Μεσόγειο, “είναι η συνεργασία”.

………………..

Σε ό,τι αφορά την καλύτερη κατά την άποψή του οδό μεταφοράς του κυπριακού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, ο Αμερικανός αξιωματούχος ανέφερε ότι ο καλύτερος τρόπος να εξετάσει κανείς το θέμα αυτό είναι υπό την ευρύτερη έννοιά του, δηλαδή “κοιτάζοντας την Ανατολική Μεσόγειο στο σύνολό της, από το Ισραήλ μέχρι την Κύπρο, την Αίγυπτο, την Τουρκία, την Ελλάδα και ενδεχομένως στο μέλλον ίσως και το Λίβανο”.

“Το κλειδί”, συνέχισε, για την εμπορική εκμετάλλευση αυτών των “μεγάλων νέων ανακαλύψεων είναι η συνεργασία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.