Σάββατο, 8 Νοεμβρίου 2014

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ – ΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΙΘΕΡΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο προστάτης της Πολεμικής μας Αεροπορίας Αρχάγγελος Μιχαήλ γιορτάζει σήμερα και μαζί του γιορτάζει και ένα από τα πιο ένδοξα σώματα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.
Οι κυρίαρχοι των αιθέρων κάθε λεπτό ρισκάρουν τη ζωή τους για την πατρίδα, έχοντας στο πλάι τους μοναδική συντροφιά τα φτερά του προστάτη Αρχάγγελου

1 σχόλιο:

  1. Ειναι λίγοι αλλά οι καλύτεροι στον κόσμο. Η πατρίδα σε αυτούς προσβλέπει και εχει εναποθέσει τις ελπίδες της. (ουκ εν τω πολλώ το ευ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.