Τετάρτη, 26 Νοεμβρίου 2014

Εδώ ο αθλητισμός «καίγεται» και ο Αδριανός «χτενίζεται»

Την ώρα που ο αθλητισμός στην χώρα μας περνά την μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών ο υπουργός Αθλητισμού καταθέτει  ένα προσχέδιο για τον αθλητισμό το οποίο δείχνει ξεκάθαρα ότι  υποτιμά περισσότερο από κάθε άλλον την νοημοσύνη των Ελλήνων.
Ένα προσχέδιο που το μόνο που έχει είναι να εξυπηρετήσει τους …
κολλητούς του …τους φίλους του…τα δικά του παιδιά…πείτε το όπως θέλετε το νόημα παραμένει ίδιο.
Ολόκληρος ο κόσμος μας έχει βάλει στη γωνία και μας χτυπά ανελέητα και ο υπουργός φαίνεται πως είναι αραχτός και δεν του καίγεται καρφάκι. Μια στάση που χαρακτηρίζει την γενική εικόνα αυτού του συνοθυλεύματος  που θέλει να λέγεται συγκυβέρνηση και η οποίας, ευτυχώς όπως φαίνεται διανύει τις τελευταίες μέρες της.
Ο Γ. Αδριανός από την γωνιά του κάθεται και παρατηρεί την πλήρης απαξίωση του αθλητισμού χωρίς να κάνει ουσιώδεις κινήσεις, παρά κάποιες σπασμωδικές παρεμβάσεις για να κερδίσει τις πρόσκαιρες εντυπώσεις. Εντυπώσεις που σίγουρα όμως δεν θα μεταφραστούν σε ψήφους όταν φτάσει η ώρα της λαϊκής ετυμηγορίας.
Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό παρατηρώντας την στάση του θέλει να φαίνεται  και να πλασάρεται ως ο υπέρτατος και αυστηρός δικαστής , ρόλος  που προσπαθεί να κερδίσει με κινήσεις που  κυμαίνονται  μεταξύ του απόλυτου μηδέν και του απόλυτου τίποτα.
Ότι και να κάνει λοιπόν ο υπουργός δεν σώζει την κατάσταση με κανένα τρόπο. Η ώρα της κρίσης που δεν είναι άλλη από τις εκλογές έρχεται κατά πάνω του με δρασκελιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.