Καίει… αθλητικό κόσμο και ντουνιά ο Ραγκούσης: «Ο Βενιζέλος «έχτισε» καριέρα χαρίζοντας δις στον ΠΑΟΚ!»

Βόμβες… Σε μια από τις σκληρότερες επιθέσεις στον Ευάγγελο Βενιζέλο προχώρησε σήμερα ο Γιάννης Ραγκούσης, βγάζοντας σημαντικά άπλυτα του αντιπροέδρου και υπουργού εξωτερικών στη φόρα!
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό (Αθήνα 984) είπε μεταξύ άλλων πως ο σημερινός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«…χάριζε τότε δισεκατομμύρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον ΠΑΟΚ, για να χτίσει την πολιτική του καριέρα…».
Αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, μίλησε για παρωδία! «…Εγώ δεν μπορώ να δώσω μέλλον σε κάτι, το οποίο ο ελληνικός λαός αντιλαμβάνεται ως παρωδία. Δεν είναι δυνατόν να φεύγουν στελέχη από ένα κόμμα, όπως είχε γίνει με τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Μόσιαλο και να επιστρέφουν στο κόμμα από το οποίο έφυγαν και το κόμμα αυτό να ισχυρίζεται ότι με αυτούς τους δύο κάνει κάτι άλλο από αυτό που είχε ήδη. Αυτά δεν γίνονται. Προσβάλλουν τη νοημοσύνη των πολιτών σε τέτοιο βαθμό, που η αντίδραση των πολιτών είναι τόσο ακραία απέναντι στο σημερινό ΠαΣοΚ… Ποια Δημοκρατική Παράταξη; Αυτό είναι ένα μικρό ΠαΣοΚ, το οποίο, εξαιτίας των επιλογών που έχει κάνει η ηγεσία του τα τελευταία χρόνια, είναι εξαιρετικά εκτεθειμένο, πολιτικά και ηθικά, στην συνείδηση του ελληνικού λαού, ξεκινώντας από το ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ…».
Και κατέληξε: «Εγώ, αυτή την στιγμή, μέσα από το σημερινό ΠαΣοΚ, δυστυχώς δεν βλέπω αντίδραση. Κάτι που θεωρώ ολέθριο λάθος για όσους, τουλάχιστον κατά καιρούς, ψελλίζουν κάποιους ισχυρισμούς περί διαφωνίας γι” αυτό που συμβαίνει μέσα στο ΠαΣοΚ. Διότι αυτό που συμβαίνει μέσα στο ΠαΣοΚ κυριολεκτικά αγγίζει τα όρια του πολιτικού τέλους μιας ολόκληρης παράταξης…».

Σχόλια

  1. Το τέλος του ΜΠΑΤΣΟΚ έχει προδιαγραφεί δεν χρειαζόσαστε άλλους χασάπηδες. Τό έχουν σφάξει ήδη και το ξέρουν. Δεν ξέρουν όμως και το προσωπικό τέλος του κάθε μεγαλόσχημου του πάλε ποτέ πρώην μεγάλου κόμματος. Ας πρόσεχαν έτσι που το κατάντησαν, δεν έχει επιστροφή. ΤΕΛΟΣ.ΤΕΛΟΣ.ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.