Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Ο ΝΕΟΣ ΓΕΦΥΡΟΠΟΙΟΣ....


Κάθε  δικτατορία και κάθε χούντα ή ξένη κατοχή, έχει τον γεφυροποιό της.


Σήμερα,  ως αναμενόταν,  έχουμε γεφυροποιό μεταξύ της γερμανικής κατοχής και του ΣΥΡΙΖΑ, τον γνωστό Ανανιακό κτλ., κ. Παπαδημούλη.   
Με τον κ. Τσίπρα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα (Στο ίδιο μήκος κύματος με τον ΣΥΡΙΖΑ οι δηλώσεις Παπαδημούλη.)Για τον κ. Παπαδημούλη υπενθυμίσω ότι  αποτελεί τον πλέον ακραίο της  «Ανανεωτικής» «Αριστεράς» ΔΗΜΑΡ (Ανανιακός κτλ),  που πρακτόρευε και πρακτορεύει τα συμφέροντα και τους στόχους της νέας τάξης (κατάργηση και υποδούλωση των Εθνών κτλ). Είναι πολύ χειρότερος από τους Μαργαρίτηδες.  


Κατά τη γνώμη μου,  κ. Παπαδημούλης δεν πήγε στη ΔΗΜΑΡ αλλά παρέμεινε στον ΣΥΡΙΖΑ,  για να εκτελέσει την κατάλληλη στιγμή τον προβοκατόρικο «γεφυροποιητικό» του ρόλο.

Στόχος του σήμερα (πλην της με τις δηλώσεις του «εξιλέωσης» του Σαμαρά), είναι η συνέχιση της παρούσας κατοχικής νεοταξικής κατάστασης. 

Μπορεί  να πιστεύει κανείς πλην του κ. Παπαδημούλη (που βέβαια δεν πιστεύει αλλά ξέρει τι κάνει), ότι για το καλό του Ελληνισμού,  είναι δυνατή οποιαδήποτε γεφύρωση με τη ΝΔ όσο πρόεδρος της και πρωθυπουργός είναι ο «σωτήρας» μας, «μάγκας» και δηλωσίας προς Ντράγκι κ. Σαμαράς;;  Παρόμοια βεβαίως ισχύουν και για το ανύπαρκτο πλέον Βενιζελικό ΠΑΣΟΚ.

 Δυστυχώς με αυτούς μπορεί μόνον να ισχύσει το σύνθημα τους «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί» όπως στην πράξη το εννοούσαν και το εννοούν. Δηλαδή η πλήρης καταστροφή της Ελλάδας.


Υπενθυμίζω σχετικά, ότι  η εφτάχρονη  δικτατορία είχε και αυτή τον γεφυροποιό της, τον τότε «Παπαδημούλη» της.

Τον Ευάγγελο Αβέρωφ τον μέντορα του σημερινού υπό την τρόικα κτλ, κ. Σαμαρά.


Που υπό τις οδηγίες του «εθνάρχη» Καραμανλή διαπραγματεύτηκε με την τότε στρατιωτική ηγεσία που υπάκουε στους Αμερικανούς, την αποκατάσταση της γνωστής πλέον μεταπολιτευτικής «δημοκρατίας».  

Με αντάλλαγμα τη «λύση» του Κυπριακού με την ελεύθερη απόβαση των τούρκων στην Κύπρο και την καταστροφή του Ελληνισμού της Κύπρου.


Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.