Κυριακή, 16 Νοεμβρίου 2014

Η "ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ" ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΆΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Πήρε μια ομάδα όνειρο, που μπορούσε να είχε φτάσει ακόμα και στον τελικό του Παγκόσμιου της Βραζιλίας και μέσα σε 4 μήνες την «αναδιάρθρωσε» διαλύοντας την.


Κάτι παρόμοιο που έκανε και ο Σαμαράς για άλλους λόγους (ξεπουλήματα) με τις αναδιαρθρώσεις του στην Ελλάδα.
Έτσι αντί ο νέος προπονητής , αντί να κτίσει την ομάδα με κύρια βάση την επιτυχημένη υπάρχουσα του μουντιάλ, κυριολεκτικά τη διέλυσε για να φτιάξει άλλη από την αρχή.

Πραγματικό κρίμα. Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.