Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑΣ

    ΠΑΝ. Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
   ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α.
Την 30η Σεπτεμβρίου 2011 οι Ενώσεις των Αποστράτων Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων κάλεσαν σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όλους τους Αποστράτους Αξιωματικούς προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για τις τεράστιες μειώσεις των συντάξεων και μερισμάτων. Στη συγκέντρωση αυτή συμμετείχαν και συνάδελφοι που είχαν προσέλθει από όλη την Ελλάδα.

  Η παραπάνω συγκέντρωση δεν είχε σκοπό ούτε να προκαλέσει ούτε να δημιουργήσει προβλήματα γι αυτό εξάλλου και δεν δημιούργησε πρόβλημα ούτε στην κυκλοφορία παρόλο τον όγκο της συγκέντρωσης.

  Αποφασίσθηκε να δοθεί ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, η οποία απουσίαζε, ο δε Υπουργός Μπεγλίτης απειλούσε τους συγκεντρωμένους από τα έδρανα της Βουλής.

  Δόθηκε η εντολή να παραδοθεί το ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Αξιωματικό Υπηρεσίας της Πύλης Μεσογείων!!!!! Σε τόση υπόληψη είχε η ηγεσία του ΥΕΘΑ τους απόστρατους Αξιωματικούς. Ούτε η στρατιωτική ηγεσία η οποία σημειωτέον μετά από λίγες ημέρες ήρθε στις τάξεις των αποστράτων δεν παρουσιάσθηκε.

  Μετά από αυτή την απαξιωτική συμπεριφορά, επεκράτησε εκνευρισμός και μεγάλος αριθμός των συγκεντρωμένων μπήκε από την ανοικτή πύλη στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί γι αυτή τη συμπεριφορά της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

  Προκειμένου όμως να δημιουργηθεί η αίσθηση ότι έγινε εισβολή στο Υπουργείο και όχι είσοδος κοινοποιήθηκαν φωτογραφίες  όπου φαίνονται ραγισμένες γυάλινες πόρτες. Δεν είναι έτσι οι πόρτες έσπασαν από την πίεση που ασκούσαν οι πίσω στους μπροστά, προκειμένου να εισέλθουν, είναι ευτύχημα το ότι δεν τραυματίσθηκε κάποιος, αν οι πόρτες ήταν μεταλλικές θα υπήρχαν θύματα.

 Αφού παρέμειναν για λίγο μέσα οι συγκεντρωμένοι εδέησε να κατέβει ο τότε Α/ΓΕΣ Φρ. Φράγκος και μετά από συζήτηση μαζί του οι εισελθόντες απεχώρησαν. Αυτά ήταν τα γεγονότα της συγκεκριμένης ημέρας.

 Η Πολιτεία όμως δεν ξέχασε!!! μετά από τρία χρόνια παραπέμπει σε δίκη τέσσερις!!!! από τους εκατοντάδες Αξιωματικούς που εισήλθαν στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου με βαρειές κατηγορίες.

 Στοχοποιώντας έτσι άτομα τα οποία, ούτε την ευθύνη της συγκέντρωσης είχαν ούτε δημιούργησαν κανένα επεισόδιο κατά την είσοδο και επαναλαμβάνω, όχι εισβολή στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου. Η δίκη  έχει προγραμματισθεί για τις 6 Νοεμβρίου 2014 στο Τέταρτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ώρα 9.00. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.