Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΔΝΤ: μαζέψτε φόρους…ή κόβετε μισθούς και συντάξεις.

Κανένα περιθώριο δεν αφήνει το ΔΝΤ, σχετικά με το τι περιμένει από την χώρα μας και τις υποχρεώσεις της..
Δείτε τι απάντησε στην προχθεσινή εβδομαδιαία ενημέρωση ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΝΤ, σε ερώτηση  σχετικά με τις περικοπές μισθών και των συντάξεων…
Ερώτηση:

…Πότε περιμένετε να πάρετε τις προτάσεις της Ελλάδας, και θέλετε να δείτε, επίσης, την πρόοδο στα επόμενα βήματα για τη μεταρρύθμιση των συντάξεων; Αναμένετε μερικές λεπτομέρειες για αυτό;
MR. RICE (ΔΝΤ): ….
Στην ερώτηση σας σχετικά με τις συντάξεις, αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι υποστηρίζουμε την επιθυμία των αρχών να αποφύγουν περικοπές στις συντάξεις και στους μισθούς.
Αλλά γι “αυτό είναι σημαντικό να προχωρήσει με τις δημοσιονομικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό των δημοσιονομικών θεσμών στην Ελλάδα, καθώς και για την ενίσχυση της φορολογικής διοίκησης, όπου η πρόοδος, αισθανόμαστε, εξακολουθεί να υστερεί έτσι ώστε ο καθένας πληρώνει το μερίδιο του στους φόρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.