Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Πως είπατε; Η «Νέα Ελλάδα» των Σαμαροβενιζέλων είναι άσπιλη και αμόλυντη; Σταϊκούρας και Κεφαλογιάννη ξέρουν κάτι;

Το έχουμε πει και θα το αναφέρουμε συνεχώς… Η «Νέα Ελλάδα» για την οποία πανηγυρίζουν οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος (οι γνωστοί και ως «Σαμαροβενιζέλοι») είναι πιο διεφθαρμένη από ποτέ..
Γιατί οι πολιτικάντηδες που βρίσκονται στην εξουσία φρόντισαν να διατηρήσουν και να ανανεώσουν ότι σάπιο και διεφθαρμένο υπήρχε στη χώρα και να διαλύσουν οποιοδήποτε υγιές κομμάτι.
Για δείτε ακόμα ένα από τα «κατορθώματα» της αμόλυντης «Νέας Ελλάδας»… Γι” αυτό πανηγυρίζει ο Αντώνης Σαμαράς…

hellasforce.com

1 σχόλιο:

 1. ?..Εχει σχεση (& ποια)
  βλπ.(Transatlantic Trade and Investment Partnership, ΤΤΙΡ)
  & οι προσφυγες στο σύστημα επίλυσης διαφορών Επενδυτή-Κράτους
  (Investor-State Dispute Settlement ISDS)
  ..που εχουν προσλάβει διαστάσεις επιδημίας
  αφου μηνύονται κυβερνήσεις αν λαμβάνουν αποφάσεις που μειώνουν ακόμα
  & τα προσδοκώμενα κέρδη των εταιριών..
  ιδιως των υπερεθνικών ..(πχ.βλπ.αυτοκινητοδρομοι)

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.