Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ... ΑΠΟ ΤΟ 1995!! (βίντεο)

Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος αναφέρεται σε ένα μόνο από τα πολλά που οι της ΕΕ και οι ημέτεροι οσφυοκάμπτες τους, οδήγησαν σε οικονομική καταστροφή την Ελλάδα.
Αναφέρεται στην ποσόστωση στην ΕΕ του γάλακτος για τη χώρα μας.
Εξηγεί ο κ. Σοφιανόπουλος τι σημαίνει πχ για τη Γερμανία......
27.000.000 ετησίως τόνοι αγελαδινό γάλα που δικαιούται με την ποσόστωση της του γάλακτος:
1.Σημαίνει, κατ αρχήν μεγάλη τυροκομία.
2.Με 6 τόνους γάλα ανά ζώο ετησίως, σημαίνει 5 έως 6 εκατομμύρια αγελάδες
3.Για να έχουν γάλα οι αγελάδες γεννούν έστω 1 μοσχάρι η κάθε μία τον χρόνο.
4.Αυτό σημαίνει, 6.000.000 μοσχάρια κρέας το χρόνο.
5.Αυτό σημαίνει σφαγή 30.000 μοσχαριών την ημέρα επί 200 εργάσιμες ημέρες του χρόνου.
6.Με τις αντίστοιχες εγκαταστάσεις σφαγείων, ψυγείων κτλ και τις αντίστοιχες βιομηχανίες κατασκευής και συντήρησης τους.
7.Με 50 κιλά δέρμα ανά μοσχάρι σημαίνει 1.500.000 κιλά ανά ημέρα δέρματα
8.Για την μεταφορά των δερμάτων αυτών (πέραν του κρέατος) απαιτούνται 80 φορτηγά να εργάζονται κάθε ημέρα (και το κάθε ένα να μεταφέρει περίπου 25 τόνους την ημέρα).
9.Για την επεξεργασία των δερμάτων αυτών, απαιτούνται χημικά και τα αντίστοιχα εργοστάσια.
10.Χρειάζονται βιομηχανίες χρησιμοποίησης των δερμάτων για παπούτσια κτλ
Όπως περιγράφει σαφέστατα ο κ. Σοφιανόπουλος η γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή κινεί το 70% έως το 80% της οικονομίας μιας χώρας. Και αυτός είναι ο λόγος του ότι οι χώρες με μεγάλη κτηνοτροφία και γεωργία είναι και μεγάλες βιομηχανικές χώρες.
Προφανώς οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε ότι στην Ελλάδα δόθηκε ποσόστωση και το αποδέχθηκαν οι ημέτεροι άσχετοι επιεικώς υπουργοί κτλ, ίση με 626.000 τόνους ετησίως ή 61 Kg ετησίως ανά κάτοικο,
Ενώ όπως τονίζει στην Πορτογαλία με τον ίδιο περίπου με εμάς πληθυσμό, που μπήκε μετά από μας στην ΕΟΚ, δόθηκε τριπλάσια ποσόστωση γάλα. Ήτοι 192 kg ανά κάτοικο ή περίπου 1.800.000 τόνους ετησίως.
Και ήρθε πρόσφατα ο Κωστής τους, να αυξήσει ακόμα περισσότερο το εισαγόμενο γάλα στην Ελλάδα.
Παρόμοια πληροφορούμαι συμβαίνουν, με τα ελαιόδεντρα, με τα αμπέλια κτλ, που οδήγησαν όλα μαζί στην οικονομική καταστροφή της Ελλάδα.
Με τους ημετέρους πολιτικάντηδες να λένε ότι δεν παράγουμε «τίποτε», χωρίς να εξηγούν γιατί.
Ότι δηλαδή υποδούλωσαν και υποδουλώνουν την Ελλάδα στις χώρες του βορρά της ΕΕ.
Ακούμε επίσης συχνά, τα γνωστά ψεύδη ότι τρώγαμε δανεικά, ότι είμαστε απατεώνες μπροστά στα «αγγελούδια» της ΕΕ που σχεδιασμένα μας καταληστεύουν τώρα, ότι δεν παράγουμε κτλ.
Δεν διερωτηθήκατε όμως γιατί πχ εισάγουμε το μοσχαρίσιο κρέας και γιατί η βιομηχανία μας σχεδόν έχει μηδενιστεί;;;;
Αξίζει τον κόπο να ακούσετε το ανωτέρω βίντεο του 1995 όπου διαπρεπής Έλληνας χημικός ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος, περιγράφει πως μας χρεοκόπησαν οι Ευρωπαίοι με συνένοχους ημετέρους ή άσχετους ή προδότες του Ελληνισμού.
Πριν ακούστε στο βίντεο, πώς η γερμανική Χόχτιφ (που δεν πλήρωσε και εκατομμύρια ΦΠΑ), πήρε το έργο του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος χωρίς να βάλει δραχμή. Και ότι για να αρχίσει το έργο περίμενε πρώτα τα χρήματα της ΕΕ.   Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.