Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Γκάφα ολκής από ΕΟΤ: Αφαιρέθηκε το πλάνο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της ναζιστικής Γερμανίας το 1936 (βίντεο)


Συμπεριέλαβαν πλάνα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της ναζιστικής Γερμανίας το 1936..
Σε μια απίστευτη γκάφα σχετικά με το βίντεο που παρουσιάστηκε στο Λονδίνο για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού υπέπεσε ο ΕΟΤ όπως αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα Guardian.

Εσφαλμένα συμπεριλήφθηκε στο φιλμ για τα 100 χρόνια του ελληνικού τουρισμού…

hitler-guardian-eot

Σε αφαίρεση του πλάνου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του 1936, το οποίο εσφαλμένα συμπεριλήφθηκε στο επετειακό φιλμ για τα 100 χρόνια του ελληνικού τουρισμού, προχώρησε ο ΕΟΤ.
Σε διευκρινιστική ανακοίνωση του Οργανισμού τονίζεται ότι το συγκεκριμένο φιλμ, τόσο στην εκδοχή των δέκα λεπτών, όσο και στην εκδοχή των 30 λεπτών το οποίο θα «ανέβει» την Παρασκευή στα κοινωνικά δίκτυα, «περιλαμβάνει πλάνα αφής φλόγας Ολυμπιακών αγώνων (Αθήνα, Λονδίνο, Πεκίνο, Μόσχα, κ.α.). Μεταξύ αυτών εσφαλμένα συμπεριλήφθηκε και ένα πλάνο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου του 1936. Το σφάλμα εντοπίστηκε και ο ΕΟΤ αφαίρεσε άμεσα το συγκεκριμένο πλάνο».
Σας θυμίζουμε ότι για το βίντεο αυτό αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι δεν κάνει εκτενή αναφορά στον Όλυμπο και τη Μακεδονία.
Δείτε το διορθωμένο βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.