Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Μπουτάρης: Ο Ευ.Βενιζέλος είναι ήρωας (video)

Πιο «ΠΑΣΟΚος από τους ΠΑΣΟΚους» δήλωσε πως είναι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, σε εκδήλωση του κόμματος για την υγεία στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης το Σάββατο. Επίσης ο Γ. Μπουτάρης δήλωσε, στην ομιλία του
ότι ο Βενιζέλος είναι ήρωας διότι «αν δεν έβαζε πλάτη ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος δεν θα βγαίναμε από την κρίση».
Μιλώντας στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ ο Γ. Μπουτάρης τόνισε ότι νιώθει ότι «γυρνάμε σε μέρες του 1950» ενώ κάλεσε τα «λαμπρά μυαλά» του ΠΑΣΟΚ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν για να βγει η χώρα από την κρίση.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.