ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Τα κτήνη της ISIS βιάζουν 11χρονα κορίτσια και κακοποιούν μέχρι θανάτου τις Γεζίντι που δεν εξισλαμίζονται


Η 19χρονη Jana ήταν τελειόφοιτη και ονειρευόταν να γίνει γιατρός. Στα τέλη Αυγούστου η ISIS κατέλαβε το χωριό της και ο κόσμος της γκρεμίστηκε…
Η 19χρονη Γεζίντι περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, το πώς οι τζιχαντιστές απαίτησαν καταρχήν από τους συγχωριανούς της να ασπαστούν το Ισλάμ.

Στη συνέχεια τους πήραν όλα τα κοσμήματα, τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενα που είχαν στα σπίτια τους και χώρισαν τους άνδρες από τις γυναίκες.
Μια έκθεση των Ηνωμένων Εθνών αναφέρει τι συνέβη στη συνέχεια.
εκθεση2

 «Οι τζιχαντιστές της ISIS συγκέντρωσαν όλους τους άνδρες ηλικίας άνω των 10 ετών στο σχολείο της περιοχής, τους οδήγησαν με φορτηγά έξω από το χωριό και στη συνέχεια τους σκότωσαν».
Ανάμεσα στα θύματα είναι ο πατέρας και ο μεγαλύτερος αδερφός της Jana.
Τα νεαρά κορίτσια, λέει η 19χρονη, χωρίστηκαν από τις μεγαλύτερες γυναίκες και μεταφέρθηκαν στη Μοσούλη.
Εκεί τις οδήγησαν σε ένα μεγάλο τριώροφο σπίτι με εκατοντάδες άλλες νεαρές γυναίκες. Οι τζιχαντιστές έρχονταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και επέλεγαν τρία και τέσσερα κορίτσια για να πάρουν στο σπίτι τους.
«Οι γυναίκες μεταχειρίζονται σαν ζώα», αναφέρει η Nazand Bagikhany, σύμβουλος της περιφερειακής κυβέρνησης του Κουρδιστάν για θέματα ισότητας των φύλων.
«Υφίστανται σωματική και σεξουαλική βία, βιάζονται συστηματικά και πωλούνται ως σκλάβες του σεξ. Τις εκθέτουν σε αγορές στη Μοσούλη και τη Ράκκα. Κάθε μία έχει το καρτελάκι με την τιμή πάνω της», προσθέτει.
Η Jana αποκαλύπτει πως εκείνη πωλήθηκε σε έναν 70χρονο τζιχαντιστή, ο οποίος την απειλούσε συνεχώς με το όπλο και της έλεγε ότι θα την σκοτώσει επειδή δεν δεχόταν να εξισλαμιστεί.
Περιγράφει επίσης σκηνές φρίκης από το κολαστήριο που κρατούνταν μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες. ««Ένα βράδυ πήραν ένα 11χρονο κορίτσι. Όταν επέστρεψε στο δωμάτιο, μου είπε ότι την είχαν βιάσει»…
Όταν ο δημοσιογράφος τη ρωτάει αν θα ήθελε να πει κάτι σε αυτόν τον «άνθρωπο», εκείνη απαντά ότι το μόνο που θέλει είναι να τον σκοτώσει…

hellasforce.com

Σχόλια