Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Λοβέρδος : δεν γνώριζα ότι εκπροσωπώ τον Σαμαρά στην δοξολογία...

Απάντηση στις επικρίσεις που δέχθηκε για την ΕΔΕ που διέταξε με αφορμή την απουσία του από τη δοξολογία της 28ης Οκτωβρίου έδωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FΜ.  
Ο υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε πως ....

γνώριζε για τη δοξολογία που προηγήθηκε της μαθητικής παρέλασης, αλλά δεν είχε ενημερωθεί πως εκπροσωπεί τον Αντώνη Σαμαρά στις εκδηλώσεις.
«Τι να μου πει το γραφείο μου; Ότι υπάρχει δοξολογία; Δεν το ξέρω εγώ αυτό; Αλλά πρέπει να ξέρω αν εκπροσωπώ τον Σαμαρά ή όχι. Δεν ειδοποιήθηκα γι’ αυτό. Εγγράφως ή τηλεφωνικώς, δεν ειδοποιήθηκα. Εκτός Αθηνών, η εκπροσώπηση της κυβέρνησης είναι δέσμια.
Θα πας στη δοξολογία και στην παρέλαση, στην κατάθεση στεφάνου. Στην Αθήνα, όπου εκπροσωπείται ο πρωθυπουργός, δεν πας αυτόκλητος. Το πρόγραμμά μου είχε κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του πρωθυπουργού και παρουσία στην παρέλαση ως υπουργός Παιδείας», είπε ο κ. Λοβέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.