Οι επιμηκύνσεις Σαμαρά..δολοφονούν τον Ελληνισμό..Κατωτέρω ανάλυση των επιμηκύνσεων του πρωθυπουργού μας.
Επιτρέψτε να σας πω ότι αξίζει να ενημερωθείτε και να θαυμάσετε πραγματική «μαεστρία» για τις επιμηκύνσεις, του υπό την τρόικα πρωθυπουργού μας, του κ. Σαμαρά. Και πού με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν αυτές...

1.Αρχικά αποφάσισαν την step by step (κατά τη γλώσσα της τέως υπουργού του όχι εθνικής παιδείας κ. Διαμαντοούλου) επιμήκυνση της λήψης των μέτρων εξόντωσης μας, με δύο στόχους.
· Πρώτον να μην αντιληφθούμε σιγά-σιγά ότι μας εξόντωναν και να μην υπάρξει αντίδραση από τα βήμα-βήμα επιβαλλόμενα με ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ δολοφονικά μέτρα, εναντίον του Ελληνισμού.
· Τα μέτρα αυτά, λόγω της επιμήκυνσης, δεν έπαψαν ποτέ να είναι δολοφονικά του Ελληνισμού.
Έτσι φτάσαμε στη σημερινή υπερχρέωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων, με καταστροφή των πάντων με την σταδιακή εσωτερική υποτίμηση, τις απολύσεις κτλ
2.Πρόσφατα λένε όχι κούρεμα του χρέους αλλά ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ. Ακόμα και η κ. Μπακογιάννη, το βλέπει αδύνατο, δηλαδή αδύνατη τη σωτηρία μας από τον «θάνατο», ως να μην τα υπάρχει Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (για το καλό των Ευρωπαίων;;;;) κτλ.
· Η επιμήκυνση αντί του κουρέματος προφανώς σημαίνει εσαεί χρεωμένη την Ελλάδα, και των επόμενων γενεών, και ουδέποτε ορθοποδούσα και με τα προδοτικά ξεπουλήματα.
· Σύντομα για να «διευκολύνω τον κ. Σαμαρά στο «θεάρεστο» ξεπουλητικό του έργο, και έχοντας γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα μας, θα του κάνω πίνακα τι ακόμα έχει να ξεπουληθεί.
Όχι βέβαια από εκείνον, γιατί και με τη συνεχή ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ των πάντων, ξεπουλημάτων, αποπληρωμής χρεών κτλ, δεν θα προλάβει να απολαύσει τα αποτελέσματα της διανοίας (;;) του, λόγω του περιορισμένου χρόνου της ανθρώπινης ζωής.
3.Πρόσφατη επίσης φαεινή ιδέα, είναι η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ αντί της σεισάχθειας, των υποχρεώσεων των πολιτών στο κράτος κτλ. Ας δούμε που οδηγεί αυτή. έχουμε δύο περιπτώσεις.
· Πρώτον για αυτούς που θα μπορούν να πληρώνουν τις επιμηκυνόμενες παλαιές και τις νέες τους υποχρεώσεις τους που επίσης θα επιμηκύνονται, μέχρι που κάποια στιγμή όλα τα εισοδήματα τους, να πρέπει να δίδονται στις δόσεις της επιμήκυνσης.
· Λόγω του ότι η στα όνειρα (ηθελημένης;) αυταπάτης του κ. Σαμαρά ανάκαμψη της οικονομίας, που μας «έρχεται» εδώ και 5 χρόνια, ποτέ δεν θα έρθει.
· Και θα «αναμένεται» αυτή η ανάκαμψη και με τους διαδόχους του κ. Σαμαρά, τον κ. Δένδια (τι αρχηγική Θεέ μου ομιλία ήταν αυτή), τον κύριο Βορίδη (προβλέπεται σκληρή η μάχη με τον κ. Δένδια) και άλλους. Επ’ αόριστο.
· Ή μάλλον μέχρι να ξεπουληθούν τα πάντα και ο Ελληνισμός θα πάψει να υπάρχει.
· Αν δεν αλλάξει πραγματικά (άσε τις εξυπνάδες Αντώνη ότι τελειώνουν τα μνημόνια κτλ, εσύ τελειώνεις) η παρούσας νεοταξική υποδούλωση της Ελλάδας.
· Προφανώς επίσης και λόγω της μεγάλης επιμήκυνσης και της αποδημίας αρχικά πολλών και αργότερα όλων των «επιμηκυνθέντων», οι υποχρεώσεις τους θα υπάρχουν στους κληρονόμους τους με σχεδόν βεβαία την κατάσχεση, των πάντων δια της επιμήκυνσης.
· Ως γίνεται και στον κρατικό πλούτο από το νεοταξικό υπόδουλο κράτος μας από τον Αντώνη μασς.
· Μπράβο Αντώνη τους. Μεγάλη μαγκιά κ. Σαμαρά και η επιμήκυνση σας αυτή. Σίγουρος αργός «θάνατος» ως και κάθε άλλη μάγκικη επιμήκυνση σας
· Το αποτέλεσμα προφανώς, αντί θεραπεία, η προσωρινή παράταση της ζωής δια της ασπιρίνης της επιμήκυνσης.
4.Για αυτούς που θα μπορούν αρχικά να πληρώνουν, άνεργοι, μικρά εισοδήματα, μεγάλες υποχρεώσεις, όλα δείχνουν ότι επίκειται η δήμευση της περιουσίας τους και η «εκτέλεση» τους. Όπως και κάθε ενός που θα οδηγείται, μεθοδευμένα, στην ίδια κατάσταση.
Ξέχασα.
Ο αυθέντης μας, ο «δημοκράτης» της τρόικας κ. Σαμαράς, εν τη μεγαλοθυμία του, δεν θα μας φυλακίζει πλέον. «Μπράβο» Αντώνη
Τέλος.
Άλλη μαγκιά του Αντώνη μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι ότι το ξεπούλημα εθνικού πλούτου το ονομάζει ο Αντώνης μας, «μίσθωση» για 100 χρόνια. Ίσως κάποιου απατηλού νόμου του εφιάλτη ΓΑΠ που έλεγε ότι δεν «πωλείται» Ελληνική γη.
Άλλο ένα μπράβο Αντώνη που δεν «ξεπουλά» την Ελλάδα αλλά την μισθώνεις για 100 χρόνια;  Ευριπίδης Μπίλλης