Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

Είναι δυνατόν η Κυπριακή Δημοκρατία να μην προβαίνει σε διάβημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας, για τόσο κατάφωρη παραβίαση της Εθνικής της κυριαρχίας ;;

Ο Καθηγητής Καρυώτης είναι ένας εκ των πλέον ειδικών και ο πρωτοπόρος στην διεκδίκηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του Ελληνισμού Κύπρου και Ελλάδας στην ΑΟΖ τους με βάση το διεθνές δίκαιο.
Σήμερα το πρωί ο Καθηγητής Καρυώτης, σε κανάλι Ελληνικής τηλεόρασης έθεσε τα εξής βασικά ερωτήματα για την «μεγάλη επιτυχία» της σύστασης για αυτοσυγκράτηση της τουρκίας από την ΕΕ.

Και συμπληρώνω, και τους ακολουθήσαντας ψευδείς αλαλαγμούς «ενθουσιασμού» στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την επιτυχία των Σαμαρά και του αν και ασθενούντα (με ή όχι εισαγωγικά) «τροπαιούχου νικητή» Αναστασιάδη.
Ρώτησε ο Καθηγητής Καρυώτης:
Είναι δυνατόν η Κυπριακή Δημοκρατία να μην προβαίνει σε διάβημα στο Συμβούλιο Ασφαλείας για τόσον κατάφωρη παραβίαση της Εθνικής κυριαρχίας της με εισβολή της τουρκίας στην ΑΟΖ της;;
Πώς η ΕΕ υπήρξε τόσον μα τόσον αυστηρή έναντι της Ρωσίας για το θέμα της Ουκρανίας, και αρκείται σε μια γελοία (το γελοία δικό μου) ανακοίνωση (δικό μου, προχώρα τουρκία με) «αυτοσυγκράτηση», με σάλτσα περί ανάγκης αναγνώρισης από την τουρκία κάθε μέλους της ΕΕ (όχι ονομαστικά της ανύπαρκτης κατά Ερτογάν Κυπριακής Δημοκρατίας).
Και επειδή προφανώς πρέπει να υπάρχει εξήγηση για τα τραγικά ανωτέρω, για τα οποία προφανώς δεν φταίει ούτε η ΕΕ ούτε ο Κάμερον που τον κατατρόπωσε» ο Σαμαράς μας, και εν συνεχεία των παλαιοτέρων συνημμένων (χωρίς τα συνημμένα τους που τα συνόδευαν) , καλούνται οι κ.κ. Σαμαράς και Αναστασιάδης να πουν.
Τι συμφωνία με την τουρκία προφανώς υπάρχει που της δίνει την ευκαιρία να προβαίνει στις ανωτέρω θρασύτατες ενέργειες της.
Και αν οι ενέργειες αυτές αποτελούν, προφανώς, μέρος κάποιας συμπεφωνημένης κάτω από το τραπέζι λύσης από τους Αναστασιάδη και Σαμαρά δια του ΥΠΕΞ του κ. Βενιζέλου.
Που ήδη η τουρκία με τις ενέργειες της, επιβάλλει ντε φάσκτο στους Ελληνερς της Κύπρου.
Και να εξηγήσουν αν δεν υπάρχει τέτοια συμφωνία (που έκανε τον βιαστικό Ερτογάν να ομιλεί για ανυπαρξία πλέον της Κυπριακής Δημοκρατίας) γιατί δεν προσέφυγαν στο Συμβούλιο Ασφαλείας και γιατί η ΕΕ προέβη σε ουσιαστικά υποστηρικτική της τουρκίας ουσιαστικά ανακοίνωση.  Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.