Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Έρχεται σφαγείο αμάχων στο Κομπανί και ποιος θα είναι ο επόμενος..;

Παρατίθεται απόσπασμα από την έκκληση του Κούρδου Διοικητή της Άμυνας στην πόλη Κομπανί στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, Σεΐχη Ισμέτ Χασσάν.
"Πολιορκούμαστε από τρείς πλευρές από το ΙΣΙΣ (Ισλαμικό Κράτος σε Ιράκ και Συρία – έτσι αποκαλούνται) και βόρεια από την Τουρκιά.

Πώς και από πού θα μπορέσουμε να πάρουμε τις ενισχύσεις;
Οι αεροπορικές επιδρομές δεν είναι αποτελεσματικές, έπληξαν μόνο μερικά σπίτια. Το ΙΣΙΣ έχει ενισχύσεις από άρματα μάχης, οπλοπολυβόλα και πυροβολικό. Χρειαζόμαστε να ανοιχτεί ένας διάδρομος, για να διαφύγουν οι άμαχοι. Αν εισέλθουν στο κέντρο της πόλης, θα γίνει σφαγή."
12
Σχόλιο: Η γειτονιά μας βάλλεται από Βορρά και Νότο με πολεμικές ενέργειες ευρείας κλίμακας, που προκαλούν σφαγεία και εκατόμβες θυμάτων και αμάχων αλλά και ένα τεράστιο κύμα προσφύγων. Και αν συνυπολογίσουμε και τις μεταναστευτικές τάσεις από την Αφρική από τις φυλετικές διαμάχες για το ποιοι θα είναι οι τοπικοί προστάτες των της διαχείρισης των υδάτινων πόρων, των πετρελαίων, του χρυσού και των διαμαντιών και των υπολοίπων ευγενών μετάλλων και ορυκτών συν την πανδημία του έμπολα που απειλεί τον υπόλοιπο κόσμο… Τα συμπεράσματα δικά σας.
Θα κλείσω με μία φράση του Ιησού Χριστού: «Μακάριοι οι Ειρηνοποιοί, ότι αυτοί Υιοί Θεού κληθήσονται».
Με προβληματισμό
Ελλάς, 11 Οκτωβρίου 2014
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας


olympuslight.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.