Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ… ΠΑΛΙ.

Η Τουρκία παίρνει μόνο τα καλά και συμφέροντα αγαπητέ από την ΕΕ διότι έχουν αρχηγούς με @@@@@ια ενώ εμείς έχουμε μόνο το τελευταίο από πολιτικούς…

Γράφει ο ΑΝΤΙ300
Πέμπτη (23/10/2014) Το «βέτο» του Αντώνη Σαμαρά για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, κρατώντας τον χάρτη με τις προκλήσεις των Τούρκων στην περιοχή, προσπάθησε να εξηγήσει όσο πιο αναλυτικά μπορούσε την κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω από το νησί και ζήτησε από τους συνομιλητές του να πάρουν ξεκάθαρη θέση υπέρ της Κύπρου.
Τι είπε ο κ. Σαμαράς για την Ελλάδα; Εισερχόμενος στο κτήριο της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως στόχος της Ελλάδας,
είναι μια «συνετή έξοδος στην κανονικότητα».
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Διαπραγματευόμαστε στενά με τους δανειστές μας την επόμενη μέρα μετά το τέλος του προγράμματος, για μία συνετή έξοδο στην κανονικότητα». Κλπ., κλπ., κλπ μπλα-μπλα..
Παρασκευή (24/10/2014) Ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Τουρκία, Stefano Manservisi, δήλωσε «Πρέπει να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για την ελεύθερη κυκλοφορία για να επιτρέπει σε Τούρκους πολίτες να ταξιδεύουν στην ΕΕ  χωρίς βίζα. Αυτό είναι προς το συμφέρον της ΕΕ και της Τουρκίας», δήλωσε ο Manservisi.
Την περασμένη Δευτέρα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε μια έκθεση σχετικά με την ελευθέρωση των θεωρήσεων, η οποία δήλωσε ότι οι προσπάθειες της Τουρκίας ήταν «αποτελεσματικές» για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του μπλοκ για να επιτρέπει Τούρκους πολίτες να ταξιδεύουν στην ΕΕ χωρίς βίζα. Κλπ., κλπ., κλπ., μπλα-μπλά..
ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.