Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Θα γελάσει κι ο κάθε πικραμένος! Νέος υπουργός Άμυνας ο…

Tο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, αφήνει από το Σάββατο ο Δημήτρης Αβραμόπουλος. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ο μέχρι ....

σήμερα υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, μετακινείται στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο, 41 ετών, βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας.
Ο κ. Αβραμόπουλος αναμένεται να παραιτηθεί επισήμως το Σάββατο, για να αναλάβει τα καθήκοντα του Επιτρόπου Μετανάστευσης και Εσωτερικών – το πιο βαρύ χαρτοφυλάκιο που ανέλαβε ποτέ Έλληνας επίτροπος.
Εις ότι αφορά τον κ. Νίκο Δένδια, πρόκειται για το τρίτο διαδοχικό χαρτοφυλάκιο που αναλαμβάνει από τον Ιούνιο του 2012 καθώς διετέλεσε Υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Ανάπτυξης (από τον περασμένο Ιούνιο) και τη Δευτέρα θα ορκιστεί Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Αντιθέτως, πρόκειται για το πρώτο κυβερνητικό οφίκιο που αναλαμβάνει ο κ. Σκρέκας.

hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.