Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014

Η Τουρκία του τζιχαντιστή Ερντογάν και οι επιδιώξεις της..

Παρακολούθησα συνέντευξη στο CNN, του φίλου του κ. Βενιζέλου, Νταβούτογλου, πρωθυπουργού του ισλαμοφασίστα διπλοκουμπάρου μας Ερτογάν.
Ερωτάται ο ισλαμοφασίστας Νταβούτογλου από την Αρμανπούρ του CNN, γιατί δεν βοήθησε η τουρκία να σωθεί το εις τα σύνορα της κουρδικό χωριό Κομπάνι.

Απαντά τότε ο ισλαμοφασίστας Νταβούτογλου, μειδιών κουτοπόνηρα. Θέλαμε να υπήρχε συμφωνία να εισβάλουμε σε όλη τη ΣΥΡΙΑ.
Στόχος των τούρκων, ήταν και είναι, και έχουν το θράσος και τώρα να μην τον κρύβουν και να τον λένε, είναι η κατάργηση του Συριακού κράτους του Άσαντ και η δημιουργία στη θέση του, ενός ισλαμοφασιστικού κράτους υπό τον έλεγχο τους.
Με όλα τα επακόλουθα για την ύπαρξη του κράτους του Λιβάνου, του Ιράκ, αλλά και του Ισραήλ.
Και είναι απορίας άξιο που ο Πρόεδρος Ομπάμα, ως δείχνουν όλα τα στοιχεία, μετείχε στα σχέδια αυτά των ισλαμοφασιστών τούρκων.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.