Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Α...                           
Οι σύγχρονοι εφιάλτες πολιτικοί δεν ομιλούν καθόλου για τα Εθνικά μας θέματα, δεν ομιλούν για τη Μακεδονία, περιορίζονται ΜΟΝΟ στα θέματα της οικονομίας με τα οποία έχουν ζαλίσει τον Ελληνικό Λαό.
Τα μνημόνια τώρα τα βάπτισαν «δίχτυα ασφαλείας»……  

Η Ιστορία της Μακεδονίας είναι γνωστή από τις εγκυκλοπαίδειες, και τα βιβλία ιστορίας των σχολείων.
Εδώ θα ασχοληθούμε με τη τρέχουσα επικαιρότητα της Μακεδονίας.
Εδώ θα αναφέρουμε όλα τα πρόσφατα γεγονότα, για να αποδείξουμε την Ελληνικότητα της Μακεδονίας του Φιλίππου & Μ. Αλεξάνδρου.
Ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμος, εξεφώνισεν έναν εμπνευσμένο ιστορικό λόγο, από το ιερό βήμα του Ναού της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης τη Κυριακή 05/10/14 όπου ανέλυσε την ιστορία της Μακεδονίας μας, και έτσι απέδειξε την Ελληνικότητα αυτής.
Ο λόγος του Παναγιωτάτου Ανθίμου, ήταν μεστός με λεπτομερή ιστορικά γεγονότα από τα αρχαία χρόνια της Μακεδονίας, μέχρι τους Βαλκανικούς πολέμους, τη δράση του ηρωϊκού Παύλου Μελά, μέχρι σήμερον. Την Κυριακή 12/10/14 στη χειροτονία του νέου Μητροπολίτου Γρεβενών, ο Παναγιώτατος Άνθιμος βροντοφώναξε μέσα στο ναό του Αγίου Δημητρίου, μαζί με τον νέο-χειροτονηθέντα
Μητροπολίτη Γρεβενών, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,
ενώπιον όλης της παρισταμένης Ιεραρχίας της Ορθοδοξίας, και της πολιτικής & Στρατιωτικής ηγεσίας, και του πλήθους του εκκλησιάσματος, των Ελλήνων Μακεδόνων.

                                          Ανάλυση
                                  ------------
Το πρόβλημα του ονόματος της Βαρντάσκα-Σκοπίων, ταλανίζει τον Ελληνικό πολιτικό βίο από το 1945 μέχρι σήμερα.
Πρώτος ο Εβραίος Πρόεδρος Ιωσήφ Τίτο της τότε Γιουγκοσλαβίας το ήγειρε, πιόνι της τότε παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Για τους περισσότερους Ευρωπαίους το όνομα Μακεδονία παραπέμπει στη Βόρεια Ελλάδα, στα σημαντικά ιστορικά χρόνια της Μακεδονίας των Βασιλέων Φιλίππου και Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Σήμερα παρατηρείται μια διεθνής διπλωματική διαπλοκή και διαπάλη γύρω από το όνομα της Βαρντάσκα-Σκοπίων, επειδή μισούν κάθε τι το Ελληνικό. Οι Σκοπιανοί είναι απλώς πιόνια .... Επειδή οι Κοσμοκράτορες θέλουν να δώσουν στα Σκόπια το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας, και την όλη διεθνή διαπλοκή την πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, και η Ελλάς.
Μετά τους Βαλκανικούς πολέμους, το ιστορικό κράτος της Μακεδονίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου, διηρέθη υπό των τότε μεγάλων δυνάμεων, σε τρία κομμάτια. Τον κύριο κορμό της όλης Μακεδονίας, αποτελεί το μεγάλο κομμάτι της Βορείου Ελλάδος, ή αλλιώς Ελληνικής Μακεδονίας.
Tο δεύτερο κομμάτι είναι η νότια επαρχία της πάλαι ποτέ Γιουγκοσλαβίας, γνωστή με το όνομα Βαρντάσκα, με πρωτεύουσα τα Σκόπια, Σλαβικής καταγωγής, το οποίον είχε κατακτηθεί από τους αρχαίους Μακεδόνες του Φιλίππου και Αλεξάνδρου.
Οι Σλάβοι ήρθαν στη περιοχή τον 6ο αιώνα  μ.Χ.
Το όνομα Βαρντάσκα εδόθη στην περιφέρεια αυτή από τους Σλάβους κατοίκους, από το ποταμό Βαρδάρη που διασχίζει τη περιφέρεια αυτή. Τέλος το τρίτο κομμάτι της αρχαίας Μακεδονίας, υπάγεται σήμερον στη Νότιο Δυτική Βουλγαρία με το όνομα PIRIN.
Η παγκόσμια διακυβέρνηση-δικτατορία, μη σεβόμενη την ιερά ιστορικότητα της Ελληνικής Μακεδονίας, (βλέπε ιερά ευρήματα ανασκαφών Βεργίνας, Αμφίπολης, Δίον, κ.λ.π.), προβαίνει σε εντονότατες διπλωματικές ενέργειες, διαπάλη και διαπλοκή μεταξύ κρατών, με συντονιστή τον Ματθαίο ΝΙΜΙΤΣ, να ιδρύσει το Αιγαιακό κράτος, με πρωτεύουσα την Ελληνική Θεσσαλονίκη, ενώνοντας τα τρία αυτά κομμάτια, υπό Σκοπιανή Σλαβική διακυβέρνηση. Εάν τα ένωνε στην Ελληνική επικράτεια θα ήταν εν δικαίω, σύμφωνα πάντα με την Ιστορία. Δηλαδή θέλουν οι Επικυρίαρχοι να πάρουν την Ελληνική Μακεδονία, και το κομμάτι ΠΙΡΙΝ της Βουλγαρίας, και να τα δώσουν στα Σλαβικά Σκόπια-Βαρντάσκα, ιδρύοντας έτσι το νέο κράτος υπό Σκοπιανή Σλαβική διακυβέρνηση. Έχουν οι ίδιοι βλέψεις για να κατοικήσουν εδώ, γιαυτό φέρνουν τους Ισλαμιστές παράνομους μετανάστες. Δεν τους ενδιαφέρει η Ιστορία & ο Πολιτισμός της Ελληνικής Μακεδονίας, γιαυτούς πολιτισμός- Ιστορία είναι ΜΟΝΟ το κέρδος και η παγκόσμια κυριαρχία!!!
Αυτό θέλουν να το επιτύχουν με τη μορφή της εθνοφυλετικής αντιπαράθεσης μεταξύ Ελλήνων & Σκοπιανών Σλάβων, αλλά και με την όψιμη εθνική αφύπνιση των λεγομένων Σλαβο-Μακεδόνων, που αποκρύπτουν το πρώτο σκέλος της καταγωγής τους, οχυρωμένοι πίσω από το αλυτρωτικό κρατίδιο-μόρφωμα, που ίδρυσε ο Σιωνιστής Εβραίος Ιωσήφ Τίτο, μαζί με τον Σιωνιστή Εβραίο Ιωσήφ Στάλιν, και το ονόμασαν αυθαιρέτως Μακεδονία αντί Βαρντάσκα.      
Έκτοτε κατά καιρούς η πλειοψηφία των κρατών του ΟΗΕ, πιεζόμενη από τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, ανεγνώρισε τη Βαρντάσκα ή Παιονία, υπό το όνομα FYROM ή Ελληνιστί ΠΓΔΜ.
Από το 1945 το λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα εξακολουθεί να διχάζει και να διαιρεί τα Βαλκανικά κράτη, αφού μπήκε και η Τουρκία στο παιχνίδι παρά το πλευρό των Σκοπιανών-Σλάβων.
Ένα μεγάλο ιστορικό λάθος διέπραξε το ΚΚΕ του Ζαχαριάδη, με τον πρώην Συνασπισμό αριστερών δυνάμεων, σημερινό ΣΥΡΙΖΑ,
συμπαρατασσόμενοι όλοι αυτοί υπό τας διαταγάς του Εβραίου «Κομμουνιστή» Ιωσήφ Στάλιν (Δικτάτορα της πρώην ΕΣΣΔ), από τη Γεωργία, και του Εβραίου Ιωσήφ Τίτο, που ανεγνώρισαν την Ελληνική Μακεδονία ως «Ανεξάρτητη Μακεδονία», με εντολές της τότε παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης.
Υπήρχε μια απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992 να μην δοθεί το όνομα «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.
Η απόφαση αυτή καταστρατηγήθηκε από όλους τους σύγχρονους πολιτικούς, Άνδρες και Γυναίκες.
Οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία και αν δοθεί, τελικά οι Σλάβοι Σκοπιανοί θα λέγονται Μακεδόνες, και τα Σκόπια Μακεδονία.
Η σιωπή των σύγχρονων εφιαλτών πολιτικών σημαίνει συνενοχή και προδοσία της Μακεδονίας. Αυτά να τα βλέπουν οι Έλληνες Μακεδόνες που ψηφίζουν τους σημερινούς πολιτικούς προδότες της πατρίδας.
Το όλον εγχείρημα καταλήγει με τις σημερινές παλινωδίες
των Σαμαρο-Βενιζέλων, απέναντι στις αλυτρωτικές εκρήξεις των γειτόνων Σλάβων των Σκοπίων του μορφώματος κρατιδίου της Βαρντάσκα. Εδώ να σημειώσουμε ότι οι Μακεδόνες βουλευτές έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στους εφιάλτες Σαμαρο-Βενιζέλους πρόσφατα.
Αυτά να τα βλέπουν οι ψηφοφόροι τους κάτοικοι των νομών της
Μακεδονίας-Θράκης. Πρέπει στις εκλογές να τους μαυρίσουν.
Ο Πρόεδρος Κων/νος Καραμανλής, είχε αποβάλλει από το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών τον τότε ΥΠ.ΕΞ. Σαμαρά, για αυτό το Μακεδονικό ζήτημα, και οι σημερινοί Μακεδόνες βουλευτές τον στηρίζουν……
Τελευταία εξέλιξη για το Σκοπιανό έχουμε τη πρόταση-Σοκ του διαπραγματευτή Μάθιου ΝΙΜΙΤΣ για όνομα σύνθετο στη Βαρντάσκα, «Δημοκρατία της Άνω Μακεδονίας».
Έτσι οι ανοίγουν πόρτα στον «Μακεδονικό αλυτρωτισμό». Στη πρόταση ΝΙΜΙΤΣ γίνεται λόγος για «Μακεδονική» γλώσσα, και για «κατοίκους της Άνω Μακεδονίας».
Οι Επικυρίαρχοι βρήκανε το κατάλληλο άνθρωπο για διαμεσολαβητή!
Η λύση που προτείνει ο ΝΙΜΙΤΣ είναι ουσιαστικά «λύση»
Βόρειας & Νότιας Κορέας δυναμιτίζοντας την όλη κατάσταση.
Το δόγμα «Διαίρει και Βασίλευε» σε όλο του το μεγαλείο!!!
Μετά από αυτό οι Σλαβο-Σκοπιανοί θα ζητήσουν εδάφη της Ελλάδος.
Με την ονομασία που προτείνει ο μισέλλην ΝΙΜΙΤΣ,
η Ελλάς θα χάσει εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα!!!
Τη σύνθετη αυτή ονομασία την είχε αποδεχθεί και η Ντόρα ως ΥΠ.ΕΞ. στη κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.
Λάβρος ο Μητροπολίτης Άνθιμος κατά του Βενιζέλου που αναγνώρισε στον ΟΗΕ σύνθετο όνομα για τη Βαρντάσκα, που περιέχει και τη λέξη «Μακεδονία». Οι Σιωνιστές θέλουν το όνομα αυτό για τα Σκόπια, για να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους, σε πείσμα των ανακαλύψεων της Βεργίνας & Αμφίπολης, σε πείσμα της Ιστορίας και του Πολιτισμού.
Αλλά οι αγράμματοι και απολίτιστοι Κοσμοκράτορες δεν σέβονται τίποτε. Ο Βενιζέλος δήλωσε, αν τα Σκόπια πάρουν το όνομα «Μακεδονία» σε μια σύνθετη ονομασία δεν…… τρέχει τίποτα!!!
Μετά όμως κύριε Ευάγγελε, θα ζητήσουν εδαφικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδος, και ποιος θα αντισταθεί;; μήπως εσείς;; ή ο Σαμαράς;;; Όπως ήταν φυσικό κάτι τέτοιο προκάλεσε την οργή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, ο οποίος είναι ο μόνος που αντιστέκεται μέσα στον Ελλαδικό χώρο για τα Εθνικά μας Θέματα.
Όλοι οι άλλοι πολιτικοί, θρησκευτικοί, Στρατιωτικοί, & Ακαδημαϊκοί ηγέτες κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, από άγνοια γεωπολιτικής.
Το φαιδρόν είναι ότι ο Λαός της Θεσσαλονίκης ψηφίζει Μπουτάρη…..
Ο κ. Άνθιμος κρούει το κώδωνα του κινδύνου, και καλεί όλους τους Έλληνες σε συναγερμό!! Η Ελλάδα με τη Μακεδονία ζητά τη συμπαράσταση του Ελληνικού Λαού, και ο Λαός ψηφίζει Σαμαρο-Βενιζέλους, Ελιές και Ποτάμια από άγνοια των Εθνικών Θεμάτων.
Η Μακεδονία κινδυνεύει, και οι προδότες πολιτικοί το χαβά τους!!!
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης ΜΟΝΟΣ κάνει το δικό του αγώνα μήνες τώρα για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, χωρίς να έχει καμία συμπαράσταση ...
«Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» είχε πει ο Κων/νος Καραμανλής…….
Οι Αλβανοί βλέποντας την ανυπαρξία πολιτικής ηγεσίας στην Ελλάδα, ύψωσαν σημαία της «Μεγάλης Αλβανίας» σε ποδοσφαιρικό αγώνα μέσα στο γήπεδο του Βελιγραδίου. Βρήκαν «μακάκες» φοβισμένους πολιτικούς από εδώ μεριά και τα κάνουν αυτά. Η «Μεγάλη Αλβανία» περιλαμβάνει την Ήπειρο, τη Κέρκυρα, και τη δυτική και νότια Ελληνική Μακεδονία, την υπόλοιπη Μακεδονία την άφησαν για τους Σκοπιανούς!!!
Τέτοια χάλια και κατάντια των Σαμαρο-Βενιζέλων, και εμείς σαν χαζοχαρούμενοι τους ψηφίζουμε!!!  
Οι επίδοξοι κλέφτες και παραχαράκτες της ιστορίας και του πολιτισμού, είναι βέβαιο ότι θα ηττηθούν, διότι το πολύ φως από την επιστήμη επιβεβαιώνει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Εντυπωσιασμένη είναι όλη η ανθρωπότητα, και η διεθνής αρχαιολογική κοινότητα, από τα αρχαιολογικά ευρήματα της Αμφίπολης.
Αυτό δεν είναι τάφος, αλλά ανάκτορο νεκρών, ή ναός νεκρών.
Ο Λέων στη κορυφή, οι διάδρομοι, οι θάλαμοι, οι Καρυάτιδες, οι οκτάφυλλοι ρόδακες, και τώρα το ψηφιδωτό.
Δέος και θαυμασμό σε όλη την αρχαιολογική κοινότητα προκαλούν τα νέα ευρήματα του ταφικού μνημείου-ανακτόρου της Αμφίπολης.

Το ψηφιδωτό δάπεδο πίσω από το χώρο των Καρυάτιδων είναι μοναδικό, ενώ σύμφωνα με τους αρχαιολόγους, θα δώσει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του μεγάλου νεκρού. Υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά του ψηφιδωτού της Αμφίπολης, με την αρπαγή της Περσεφόνης από το Πλούτωνα που απεικονίζεται στο τάφο της Περσεφόνης στις Αιγές. Αυτά όλα να τα δούν οι αγράμματοι, ανιστόρητοι, απολίτιστοι και βάρβαροι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. μήπως και ανανήψουν, και βάλλουν μυαλά.
Οι Αρχαιολόγοι συνιστούν υπομονή μέχρι να μιλήσουν οι ανασκαφές.
Το ψηφιδωτό εμφανίζει το Θεό Ερμή να οδηγεί στον Άδη το άρμα με δύο ίππους, ενώ στο άρμα επιβαίνει η ψυχή του Μεγάλου των Ελλήνων.
Τελικά το ψηφιδωτό αναπαριστά την αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα, ενώ οδηγεί το άρμα στον Άδη ο Θεός Ερμής.
Η περίφημη τοιχογραφία του ταφικού μνημείου είναι η μαγεία και η συνέχεια του αρχαίου Ελληνισμού. Το ψηφιδωτό αυτό αποδεικνύει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, και μόνον οι ανιστόρητοι και απολίτιστοι Κοσμοκράτορες δεν συγκινούνται, αλλά συνεχίζουν τις προκλήσεις μέσω των βαρβάρων βορείων γειτόνων.
Αυτό που μπορούμε με σιγουριά να πούμε είναι ότι πρόκειται για ένα μοναδικό έργο. Ένα έργο που δεν έχει απαντηθεί σε άλλο ταφικό μνημείο στο κόσμο όλο. Ένα ταφικό ανάκτορο γεμάτο πνευματικότητα.
Μπροστά σε όλα αυτά τα μεγαλειώδη, οι αγράμματοι και απολίτιστοι ανιστόρητοι βάρβαροι Κοσμοκράτορες αδιαφορούν. Μένουν ασυγκίνητοι με όλα αυτά τα αρχαιολογικά ευρήματα.

Όλους αυτούς τους αρχαιολογικούς τόπους οι «φίλοι» & «σύμμαχοι»
Δυτικοί, Άγγλοι- Γάλλοι- Γερμανοί, τους έχουν κατά καιρούς ληστέψει. 
ΕΣΤΙΝ  ΟΥΝ  ΕΛΛΑΣ  ΚΑΙ  Η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  Στράβων  63 π.χ.

                                       ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                       Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.