Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Η Μέρκελ είναι πιο απομονωμένη από πότε…μόνο οι Σαμαροβενιζέλοι την στηρίζουν

Η Rheinische Post υπερασπίζεται τις επιλογές του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, τονίζοντας ότι «ο πρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος, έχει δίκιο όταν επιρρίπτει στους συντρόφους του στο κόμμα πως δεν έχουν αντιληφθεί τίποτε. Με νέα χρέη δεν διασφαλίζεται ούτε η λειτουργία του κοινωνικού κράτους ούτε θεμελιώνεται περισσότερη ανάπτυξη.

Την αναθεώρηση των προγνώσεων για τη γερμανική οικονομία σχολιάζει και η ιταλική La Repubblica, υποστηρίζοντας ότι η γερμανική ατμομηχανή αντιμετωπίζει προβλήματα. «Ανάπτυξη θα υπάρχει αλλά μειωμένη κατά το ένα τρίτο, τη στιγμή που τα χρέη της τοπικής αυτοδιοίκησης και οι κοινωνικές δαπάνες θα συνεχίσουν να αυξάνονται.
Μετά την κριτική του ΔΝΤ, των ΗΠΑ και των εταίρων στην Ευρώπη, όλα δείχνουν ότι η καγκελάριος Μέρκελ είναι πιο απομονωμένη από πότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.