Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Αυγενάκης "δίνει στυγνά" τον Σαμαρά..για δάνεια της ΠΟΛ.ΑΝ που δεν είναι σαφές εάν έχουν εξυπηρετηθεί!!

27.12.2011
Ευθεία βολή κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε η Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, με ερώτησή του ζητά διευκρινίσεις, από τους υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών για τα δάνεια και τις κρατικές επιχορηγήσεις που έλαβαν κόμματα.....

τα οποία έχουν διαλυθεί, μεταξύ των οποίων και η Πολιτική Ανοιξη.
Στο έγγραφό του σημειώνει ότι εκτός από την τακτική και έκτακτη χρηματοδότησή τους, τα κόμματα της χώρας έχουν λάβει ως σήμερα -σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία- δάνεια από τις τράπεζες πάνω από 245 εκατ. ευρώ, για τα οποία έχουν εκχωρήσει ως εγγύηση την κρατική επιχορήγηση έως το 2016. Υπογραμμίζει ακόμη ότι υπάρχουν και εν αναστολή πολιτικά κόμματα, όπως η Πολιτική Ανοιξη, τα οποία επίσης έχουν λάβει δάνεια, που δεν είναι σαφές εάν έχουν εξυπηρετηθεί. Για την Πολιτική Ανοιξη, προσθέτει, ότι χρηματοδοτήθηκε από κρατική τράπεζα, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν τα δάνεια αποπληρώθηκαν ή ρυθμίστηκαν με κάποιο τρόπο.
ΑΚΟΥΣΤΕ  τι είχε  δηλώσει στις 12 Ιανουαρίου 2012 με αφορμή την ερώτησή του στην Βουλή, για τα τεράστια δάνεια και τις κρατικές επιχορηγήσεις που έχουν πάρει τα πολιτικά κόμματα, ο Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης, για τον Αντώνη Σαμαρά και την Πολιτική Άνοιξη, που όπως αποκάλυψε, μιλώντας στο "Marconi Radio 96,1 F.M.", δεν έχει διαλυθεί, παρά αναστείλει την λειτουργία της.
Ακούστε τις σχετικές του δηλώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.