Αγαπητοί συμπατριώτες,Νενικήκαμεν στην ΕΕ ανέκραξε περίπου για το Μπαρμπαρός ο κ. Σαμαράς.
Χαροποιώντας και τον ευρισκόμενο στο κρεβάτι του πόνου Πρόεδρο της Κύπρου κ. Αναστασιάδη
Νενικήκαμεν γιατί....
η ΕΕ ζήτησε από την τουρκία «ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ».
Δηλαδή ο κ. Σαμαράς εν ονόματι και αντ’ αυτού του κ. Αναστασιάδη, ζήτησε και πέτυχε , μετά από «σκληρή και νικηφόρο» μάχη με τον Κάμερον:
Να εκδοθεί δηλαδή ψήφισμα της ΕΕ για άλλη μία ΕΠΙΜΗΚΥΝΗ ή τουρκιστί γιαβάς- γιαβάς (σιγά – σιγά).
Δεν ζήτησε η ΕΕ αποχώρηση του Μπαρμπαρός κτλ. Ζήτησε ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ή γιαβάς- γιαβάς
Αυτοσυγκράτηση και γιαβάς – γιαβάς, προφανώς για ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ.
Ποια είναι όμως τα συμφωνημένα κύριοι Αναστασιάδη και Σαμαρά που επιμελώς αποκρύπτονται, μάλλον για να επιβληθούν ως ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΑ από την τουρκία;
Γιατί προφανώς ο Ελληνισμός της Κύπρου δεν θα συμφωνούσε ποτέ να ψηφίσει σε δημοψήφισμα τον «αφανισμό» του.
Και μόνον που δεν κτύπησαν χαρμόσυνα οι καμπάνες σε Κύπρο και Ελλάδα για άλλη μία επιτυχία των Σαμαρά και Αναστασιάδη. Με όλα τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και Κύπρο να παραπληροφορούν για μεγάλη Εθνική μας επιτυχία.
Όσον αφορά τα περί ανάγκης αναγνώρισης από την τουρκία όλων των κρατών μελών της ΕΕ,
δεν είχαν ούτε καν την λεπτότητα να αναφέρουν ονομαστικά την Κυπριακή δημοκρατία, για να μην στενοχωρήσουν τον τζιχαντιστή σουλτάνο. Και ο κ. Σαμαράς το κατάπιε και αυτό.
Και στο θέμα όμως αυτό ουδέν το νεότερο, όσον αφορά την έναντι της τουρκίας, Ελληνική και Ελληνοκυπριακή πολιτική.
Που και μετά το «mea culpa» του Ανδρέα Παπανδρέου (άφεση αμαρτιών της τουρκίας για την εισβολή στην Κύπρο), εφαρμόζουν πιστά τας εξ εσπερίας μάλλον διαβιβασθείσας εντολάς δια του Καθηγητή Κουλουμπή.
Υπενθυμίζω την Αμερικανική, sorry, Ελληνική πολιτική που εφαρμόζουν εδώ και χρόνια, Ελλάδα και Κύπρος έναντι της τουρκίας μετά εισήγηση του ονόματι ΕΛΙΑΜΕΠ, κατά «κακές» γλώσσες ΤΟΥΡΚ-ΕΛΙΑΜΕΠ, δια στόματος του γνωστού Καθηγητή Κουλουμπή. Τι δηλαδή είπε και ο κύριος αυτός;
Είπε και αυτός γιαβάς- γιαβάς ή επιμήκυνση. Είπε συγκεκριμένα αφήστε την τουρκία να κάνει ότι θέλει και στο τέλος βλέπουμε.
2. Ημερομηνία δημοσίευσης: 01-10-06. Κουλουμπής. Και τώρα τι θα κάνουμε… με την Τουρκία;
….β) Υποστήριξη –με αυστηρούς κοινοτικούς όρους– της ευρωπαϊκής πορείας της Τουρκίας, διακηρύσσοντας, όμως, ότι αν δεν έχει λυθεί το θέμα της τουρκικής κατοχής στην Κύπρο και αν δεν έχει αρθεί το casus belli στο Αιγαίο, η προοπτική τελικής ένταξης της Τουρκίας θα τεθεί με δημοψηφίσματα στην κρίση των λαών της Ελλάδας και της Κύπρου.
Παρατήρηση.: Μέχρι τότε αν συνεχίσουμε με τις υποδείξεις του αξιότιμου Κουλουμπή που από το 1986, ναι 1986 υποστήριζε τα δύο states στην Κύπρο, δεν θα υπάρχει Κύπρος Ελληνική και η Ελλάδα δείχνει που θα έχει καταλήξει.
Ή ζήσε Μάρτη μου να φας τριφύλλι. Ή κατακαημένη Κύπρος.   Ευρής Μπίλλης