Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ.. Νέα απάτη με αγγελία-μαϊμού για δουλειά στο εξωτερικό

Θύμα απάτης έπεσε 37χρονος από τα Γιαννιτσά. Αναζητώντας δουλειά, εντόπισε τις τελευταίες μέρες αγγελία στο διαδίκτυο για εργασία στο εξωτερικό.
Αφού συνομίλησε τηλεφωνικά με άγνωστο άτομο, πείστηκε να καταθέσει σε τραπεζικό λογαριασμό 250 ευρώ, ποσό που προοριζόταν για διαδικαστικά έξοδα.
Όταν, όμως, διαπίστωσε ότι επρόκειτο για απάτη, επικοινώνησε με τις αστυνομικές αρχές που άρχισαν να διερευνούν την υπόθεση.

Όπως προέκυψε ο τραπεζικός λογαριασμός ανήκει σε 40χρονη, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη.

Στο μεταξύ, για απάτη κατηγορείται κι ένας 46χρονος στις Σέρρες. Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι απέσπασε τον προηγούμενο μήνα 3.000 ευρώ από 83χρονο, με το πρόσχημα ότι τα χρήματα αυτά αφορούσαν υποτιθέμενο χρέος φιλικού προσώπου του ηλικιωμένου προς την Εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.