ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ....

Ανάλυση
Το πλέον σημαντικό οικονομικό πιστωτικό γεγονός από το τέλος του
Β! παγκοσμίου πολέμου για την Ελλάδα, έγινε το 2010 από τον ΓΑΠ, όπου αυτός ο πολιτικός εφιάλτης χρεοκόπησε την Ελλάδα, και την έβαλε στο ΔΝΤ, στη Τρόϊκα, και στα Μνημόνια, εκτελώντας εντολές...
Ο τύπος γράφει, «Σε διαδικασία πτώχευσης η χώρα!! Ένας Θεός ξέρει τι θα μας ξημερώσει αύριο», και
«Σε πρωτοφανή επίπεδα οι δανειακές ανάγκες της χώρας».
Οι εφιάλτες πολιτικοί δεν κάνουν ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (Τοκοχρεολύσια),
και ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ έναντι των δανειστών, να σωθούμε.
Δηλαδή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ είναι η μόνη λύση, και
επιστροφή στη ΔΡΑΧΜΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ. Μόνο έτσι θα σωθούμε.
Ούτως ή άλλως οι δανειστές τα έχουν ήδη πάρει τα λεφτά τους πίσω!!
Τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ τα έδωσαν όλα στην ελίτ της παγκόσμιας δικτατορίας.
Το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής το έδωσαν όλο στους Παντοκράτορες!!!
Τίποτα δεν κράτησαν για τον Ελληνικό Λαό. Τα πάντα θυσία στα Μεγάλα Αφεντικά τους. Και οι αφελείς βουλευτές τους στηρίζουν!!
Το καταστροφικό έργο του ΓΑΠ εκλήθη να συνεχίσει η Ν.Δ. του Σαμαρά, παρά τα όσα θριαμβευτικά για τους αφελείς ηκούσθησαν στη Χαλκιδική, στο μνημόσυνο των 40 χρόνων από της ιδρύσεως της Ν.Δ. που κατέστρεψε τη χώρα, μαζί με το άλλο κόμμα το ΠΑΣΟΚ.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί εκλέγονται από το Λαό, και λειτουργούν για τα συμφέροντα 'αλλων
Οι Ρώσοι δηλώνουν, «Θέλουμε να κάνουμε επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά οι Αμερικάνοι δεν επιτρέπουν στα πιόνια πολιτικούς».
Παρόλα αυτά επιμένουν να παραμένουν στην εξουσία, ζητώντας ψήφο
εμπιστοσύνης από τους αφελείς βουλευτές τους. Είναι αρχομανείς!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί, αφού κατάστρεψαν οικονομικώς τη χώρα και τους Έλληνες, τώρα αρνούνται να εφαρμόσουν την ανωτάτη νομολογία του ΟΗΕ που λέει,
«Τα έθνη μονομερώς δύνανται να διαγράφουν τα χρέη, για τη διάσωση των πολιτών τους». Δηλαδή να εφαρμόσουν την αρχαία Ελληνική
ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ του νομοθέτη Σόλωνα, για να επιζήσουν.
Ο μόνος τρόπος διάσωσης των Ελλήνων είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους, δηλαδή εφαρμογή της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ.
Οι υποτελείς πολιτικοί δεν τολμούν, προτιμούν να βλέπουν τους Έλληνες να λιμοκτονούν και να αυτοκτονούν, παρά να θίξουν τα συμφέροντα των τραπεζιτών
Η άρνηση της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ έναντι των αρπακτικών διεθνών δανειστών, είναι μέγιστη εθνική προδοσία από τη σημερινή προδοτική κυβέρνηση των συγκυβερνώντων φοβισμένων υποτελών πολιτικών, να μη θέλουν να θίξουν τα συμφέροντα των διεθνών αρπακτικών, αλλά να αρνηθούν ψήφο στη πρόσφατη προσφυγή της Αργεντινής στον ΟΗΕ, για το ίδιο θέμα που καίει και εμάς τους Έλληνες!!
Δεν τόλμησαν, δεν προσέφυγαν στον ΟΗΕ, και στα διεθνή δικαστήρια, δια την διαγραφή του Ελληνικού χρέους, λόγω του οποίου αυτοκτονούν χιλιάδες Έλληνες, και οι επιζήσαντες, περιλυπόμενοι διαβιούν σε κατάσταση υψίστης πενίας, και υπό τραγικές συνθήκες διαβιώσεως.
Οι Έλληνες σήμερα καταληστεύονται από το διεθνές τραπεζικό σύστημα.
Οι υποτελείς προδότες πολιτικοί δεν ενεργοποιούν αυτεπαγγέλτως τα άρθρα του ποινικού κώδικα περί προδοσίας της χώρας, ως ενδεικτικώς αναφέρει ο ποινικός κώδικας, σε συνδυασμό με τα άρθρα του Συντάγματος, με τη βοήθεια της διεθνούς νομολογίας.
Το κάνουν αυτό για να παραμείνουν στην εξουσία. Είναι αρχομανείς!!!
Και ας πεινάει και ας υποφέρει ο Λαός.
Ο Μεταξάς για το χρέος της Ελλάδος, προσέφυγε τότε στα διεθνή δικαστήρια, με τη δικαιολογία της διάσωσης του πληθυσμού, και δικαιώθηκε. Ετούτοι οι «Δημοκράτες» ψοφοδεείς πιόνια πολιτικοί, δεν τολμούν!!! Ο Ο.Η.Ε. δικαίωσε την Αργεντινή που τα έβαλε με τους γύπες Σιωνιστές δανειστές, για τη μονομερή αναδιάρθρωση του χρέους, ενώ η Ελλάδα των υποτελών και οσφυοκαμπτών πολιτικών, ενώ έχει το ίδιο οικονομικό πρόβλημα, απείχε της ψηφοφορίας.
700 δις. ευρώ χάθηκαν στα χρόνια των Μνημονίων, και η χώρα παραμένει στο βάλτο, ενώ ο Σαμαράς πανηγυρίζει στη Χαλκιδική το Μνημόσυνο της Ν.Δ.
Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ πληρώσαμε σε τοκοχρεολύσια 732 δις. ευρώ.
Η Ελλάδα στον ΟΗΕ ψήφισε εναντίον των συμφερόντων της, χάρη στους φωστήρες υποτελείς πολιτικούς.
Το χρέος αυτό δεν είναι βιώσιμο. Είναι κατοχή της χώρας!!!
Υπενθυμίζουμε στους εφιάλτες πολιτικούς πιόνια της Μέρκελ & Ν.Τ.Π. ότι η Γερμανία το 1953 επί Αντενάουερ & Έρχαρντ, διέγραψε το χρέος.
Ο πρόθυμος και αφελής πρωθυπουργός στην εξυπηρέτηση των αφεντικών του, πίστεψε ότι με τα Μνημόνια θα έσωζε τους Έλληνες.
Η υποτελής κυβέρνηση της Ν.Δ. μαζί με τους τοκογλύφους δανειστές, σκοτώνουν τον Έλληνα για να του πάρουν το βιός του, και να αφήσουν την
Τα 700 δις. είναι ένα ποσό δυσθεώρητο που δεν μπορεί να καλυφθεί με κανένα τρόπο, όση ανάπτυξη και να πετύχουμε τις επόμενες δεκαετίες.
Η μεγαλύτερη ληστεία κράτους στη νεώτερη ιστορία με λεία 700 δις.
Λήστεψαν τον Ελληνισμό οι γύπες των Επικυρίαρχων της Γης, σε συνεργασία με τα ντόπια πιόνια, οι οποίοι παραμένουν ισχυροί και ατιμώρητοι, και ο αφελής λαός, - οι οπαδοί - τους ψηφίζουν, και τους χειροκροτούν στη Χαλκιδική στο Μνημόσυνο της προδοτικής Ν.Δ.
Λήστεψαν τους Έλληνες οι προδότες πολιτικοί, μαζί με τα διεθνή αφεντικά τους, και παραμένουν ατιμώρητοι!!! Το προϊόν της ληστείας το έστειλαν στα αφεντικά τους, στους διεθνείς γύπες, και αρπακτικά, δανειστές των Λαών της Γης. Τις εισπράξεις από τον ΕΝΦΙΑ, και τους άλλους φόρους, τις στέλνουν όλες στα αρπακτικά διεθνή αφεντικά τους.
Θέλουν κράτη αποικίες & προτεκτοράτα, χωρίς κοινωνικά προγράμματα, χωρίς κοινωνικές νομοθεσίες.
Θέλουν κράτη που θα επιτρέψουν στους Κοσμοκράτορες Μεγιστάνες,
να ξεφορτωθούν το λαό-πόπολο.
Θέλουν κράτος απάνθρωπο. Θέλουν κράτη Χαλιφάτα, χωρίς κοινωνικά προγράμματα, νομοθεσίες, και συμβόλαια με το λαό.
Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν, νέες μειώσεις κύριων συντάξεων ζητούν οι  Τροϊκανοί. Η τρόϊκα ζητάει από τους εδώ πολιτικούς-πιόνια, τα χίλια προαπαιτούμενα που έχουν υπογράψει στα Μνημόνια.
Τα ΜΜΕ λένε, 20 χρόνια φοροδιαφυγή των Γερμανών της HOCHTIEF
στο αεροδρόμιο Αθηνών. Δεν απέδωσαν 600 εκ. ευρώ ΦΠΑ.
Οι Γερμανοί είναι οι μεγαλύτεροι «Μπαταχτζήδες» στα υπό κατοχή κράτη, αποικίες-προτεκτοράτα, σαν την Ελλάδα του Σαμαρά.
Για τη λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδος, μόνο μια ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ έναντι των τυράννων δανειστών μας σώζει, αλλά ποίος τολμάει………..
Και ενώ εμείς ασχολούμαστε με τον ΕΝΦΙΑ, χιλιάδες εισβολείς Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εισβάλουν στη πατρίδα μας, προς
κατάληψη αυτής, και εμείς στον κόσμο μας, στον ύπνο του δικαίου…
Μας φέρνουν το πολιτισμό των σφαγιασμών……….
Οι μνημονιακοί Σαμαρο-Βενιζέλοι προσπάθησαν να περπατήσουν τη συγκυβέρνηση με ημίμετρα μέσα στα πλαίσια της Τρόϊκας, των Μνημονίων, και της Παντοκρατορίας των αρπακτικών της ελίτ των Κοσμοκρατόρων. Τα ημίμετρα δεν μας σώζουν, χρειάζονται επαναστατικά μέτρα, αυτά τα μέτρα είναι η Σεισάχθεια έναντι των δανειστών, για να σωθούμε από τα τοκοχρεολύσια των αρπακτικών!!
Την ίδια στιγμή ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την αναδιάρθρωση του χρέους, και τη μη πληρωμή των απίστευτων τοκοχρεολυσίων που ζητούσαν τα κοράκια-γύπες οι δανειστές..
Ο ΟΗΕ με την ιστορική απόφαση δίνει ισχυρό ράπισμα στους διεθνείς γύπες τοκογλύφους τσιφούτηδες σαράφηδες δανειστές, που πίνουν το αίμα των λαών. Ο ΟΗΕ έτσι δικαίωσε τη σθεναρή και ανυποχώρητη στάση της Αργεντινής, στη μάχη της κατά των αρπακτικών της παγκόσμιας οικονομίας. Με τη συγκεκριμένη απόφαση ο ΟΗΕ αναγνώρισε ότι η αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, αποτελεί
κυριαρχικό δικαίωμα μιας χώρας.
Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ελλάδος, δεν κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος, υπέρ των Ελλήνων.
Όχι μόνο υποδούλωσαν το λαό στις οικονομικές ορέξεις των Κοσμοκρατόρων, αλλά κατάργησαν και το δικαίωμα της κυριαρχίας της Ελλάδος. Με την απόφαση του ΟΗΕ, μπαίνουν τα θεμέλια για ένα νέο νομικό πλαίσιο, που θα προστατεύει τα κράτη από τις επιθέσεις των τοκογλύφων κερδοσκόπων δανειστών, όπως συνέβη με τη περίπτωση της Αργεντινής. Οι γύπες τσιφούτηδες δανειστές η μόνη προσφορά στην ανθρωπότητα που κάνουν είναι, «να την έχουν στημένη» στα διεθνή χρηματιστήρια, να αρπάζουν τις οικονομίες των Λαών της Γης, και με τα δικά μας χρήματα που άρπαξαν από τα χρηματιστήρια, να δανείζουν τα κράτη με τοκογλυφικά επιτόκια.
Δηλαδή με κλεμμένα δικά μας λεφτά, μας δανείζουν τοκογλυφικά.
Γιαυτό τους λένε διεθνώς γύπες, τσιφούτηδες, όρνεα, και αρπακτικά.
Στη περίπτωση της Αργεντινής αναφέρθηκε από επίσημα χείλη, ότι τα τοκογλυφικά επιτόκια που ζητούσαν οι διεθνείς γύπες, ανέρχονται στα 1200%. Ασφαλώς κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει και στη περίπτωση της Ελλάδος, αλλά οι δούλοι τους πολιτικοί δεν μας το λένε.
Οι προδότες πολιτικοί έχουν παραιτηθεί από οποιαδήποτε διεκδίκηση υπέρ των συμφερόντων της χώρας. Πρόσφατα στον ΟΗΕ παρεχώρησαν το όνομα της Μακεδονίας υπέρ των Σκοπίων, σε πείσμα των ευρημάτων της Βεργίνας και Αμφίπολης.
Ο κόσμος χρειάζεται λιγότερους γύπες, και περισσότερα περιστέρια.
Το κακό είναι ότι ο Λαός τους ψηφίζει, δεν τους έχει πάρει χαμπάρι.
Η κυβέρνηση της Ισπανίας είπε να τα πληρώσουν όλα οι τράπεζες.
Οι δικοί μας πολιτικοί εφιάλτες δεν τολμούν.
Οι τοκογλύφοι δανειστές όμως δεν θα χάνουν ποτέ. Μόνο οι λαοί θα χάνουν, οι οποίοι θα θεωρούνται υπεύθυνοι για τις ατασθαλίες των τραπεζών, και τα εγκλήματα των προδοτών πολιτικών, αλλά και της διεθνούς επιχειρηματικής ελίτ, η οποία άρχει των τραπεζών, και πάσης οικονομικής αρχής και εξουσίας.
Οι καταθέσεις μας σε μια τράπεζα θα θεωρούνται επενδύσεις, άρα θα μπορούμε να τις χάσουμε, όπως στα χρηματιστήρια, με μετοχές αέρα.
Η αγορά σπιτιού θα θεωρείται ρίσκο, και ουσιαστικά δεν θα μας ανήκει. ΕΚΕΙΝΟΙ που κερδίζουν από όλα αυτά δεν θα φέρουν καμία ευθύνη, και θα συνεχίσουν να ζούνε πλουσιοπάροχα εις βάρος μας.
Η ελίτ των Κοσμοκρατόρων παίρνουν-κλέβουν χρήματα από τις τράπεζες που τα ξεπληρώνουμε εμείς, με αυτό το κόλπο που λέγεται ανακεφαλαίωση και διάσωση τραπεζών, για να πραγματοποιούν οι Επικυρίαρχοι «επενδύσεις» επισφαλείς, «για το καλό μας», για να βρίσκουμε εμείς εργασία, λένε!!!
Τα χρήματα των τραπεζών τα παίρνουν-κλέβουν οι Κοσμοκράτορες, γιαυτό πτωχεύουν οι τράπεζες, και καλούμεθα εμείς το φορολογούμενο πόπολο, να πληρώσουμε τα ελλείμματα των τραπεζών, με το κόλπο των κατά καιρούς ανακεφαλαιοποιήσεων, και διάσωσης τραπεζών.
Δηλαδή ΕΚΕΙΝΟΙ κλέβουν τα χρήματα, και εμείς κάνουμε διάσωση!!!
Έξυπνο κόλπο!!!
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, το κόστος της διάσωσης των τραπεζών για τον Έλληνα πολίτη φορολογούμενο ανέρχεται στο τεράστιο ποσό των 100 δις. ευρώ. Αυτό το ποσόν περίπου έκλεψαν μέχρι τώρα οι  Επικυρίαρχοι & Κοσμοκράτορες από τις Ελληνικές τράπεζες.
Σκεφθείτε πόσα έχουν κλέψει από τις τράπεζες της υφηλίου!!!
Δεδομένου ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες είναι περίπου
5 εκατομ. τότε οι τράπεζες χρωστούν σε κάθε Έλληνα φορολογούμενο το ποσόν των 20.000 ευρώ. για τη διάσωση-ανακεφαλαίωση!!!
Τα ακριβή νούμερα διαθέτουν το κράτος και οι τράπεζες.
Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής Κίχνερ, επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους, αντί να υποδουλώσει τη χώρα του στο Σιωνιστικό ΔΝΤ .
Ο πρόεδρος Κίχνερ στηρίχθηκε σε πρωτοβουλία του Μεταξά του 1936
Σήμερα η πρόεδρος Χριστίνα Φερνάντεζ-Κίχνερ, ισάξια του συζύγου της, με αγώνες κατάφερε να δικαιωθεί εκ νέου, τσαλακώνοντας τους γύπες και κοράκια δανειστές Κοσμοκράτορες.
Όσο παραμένουν στην εξουσία οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, τόσο θα υποφέρει ο λαός, και θα εισπράττουν οι γύπες δανειστές Κοσμοκράτορες.
Αυτά να τα βλέπουν οι αφελείς βουλευτές που τους στηρίζουν.
Το  ΔΝΤ όπου πήγε άφησε πτώματα ανθρώπινων ψυχών.
Πόλεμοι, εμφύλιοι πόλεμοι, αύξηση φτώχειας, άθλια ζωή, αυτοκτονίες,
ισοπέδωση των πάντων, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, αυτά είναι τα έργα του ΔΝΤ. Οι  δανειστές ξεκαθάρισαν ότι, δεν διαπραγματεύονται τη χαλάρωση του Μνημονίου. Αφού τώρα τα υπέγραψαν όλα οι προδότες πολιτικοί, κορόϊδα είναι οι Τροϊκανοί;;;
Επιμένουν στις ομαδικές απολύσεις, σε νέα μείωση συντάξεων, και σε χίλια όσα προαπαιτούμενα. Βρήκαν δοσίλογους πολιτικούς και τα κάνουν αυτά. Όλα τα δραματικά γεγονότα που βλέπετε να εξελίσσονται και διαδραματίζονται στο πλανήτη, είναι Γεωπολιτικά προγράμματα των Κοσμοκρατόρων, και συνδυάζονται με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, διότι ΕΚΕΙΝΟΙ θέλουν μια Ελλάδα υποβαθμισμένη και το λαό της εξαθλιωμένο στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας.
Μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες!!!
Μια Ελλάδα διηρημένη σε πολλά κομμάτια, για να εγκλωβίσουν τη Ρωσία στο βορρά, να μην έχει πρόσβαση στο Αιγαίο, με μια Τουρκία όργανό τους ώστε να κλείσει τα στενά Δαρδανελίων-Βοσπόρου.
Όμως δεν έχουν μόνο ΕΚΕΙΝΟΙ προγράμματα, έχει και η Ρωσία τα δικά της Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια.
Οι γύπες δανειστές ξεκαθάρισαν ότι δεν υποχωρούν, αφού τα Μνημόνια υπεγράφησαν.
«Το Δόγμα του Σοκ» εφαρμόζεται σε όλο του το μεγαλείο, επάνω στον Ελληνικό Λαό. Το Ελληνικό χρήμα έχει συγκεντρωθεί όλο στις τράπεζες και η Ελληνική αγορά είναι νεκρή.
Η εύκολη λύση για τους πολιτικούς είναι οι μισθοί, συντάξεις, και φόροι πάσης φύσεως.
Μετά τη προδοτική χρεοκοπία της Ελλάδος ολοκληρώνεται το πάζλ της προδοσίας της χώρας.
Τον προδότη πολλοί εμίσησαν, την προδοσίαν ουδείς.
Αυτό το ρητό να έχουν πάντα υπόψιν οι προδότες «Έλληνες» πολιτικοί.
Έλληνες, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
Αν αγωνιστείς μπορεί και να νικήσεις, αν δεν αγωνιστείς είσαι από χέρι χαμένος.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

Σχόλια