Ποιος είπε για την κα Μέρκελ ..ότι επειδή δεν ήξερε (κ. Κολ) να χρησιμοποιεί τα "μαχαιροπήρουνα" ..έμενε και "στεγνή"...!

==CDU-ΜΕΡΚΕΛ,  ΠΡΌΣΤΙΜΟ 41 ΕΚΑΤ. DM ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΌΚΡΥΨΗ ΑΔΙΑΦΑΝΏΝ ΔΩΡΕΏΝ, ΜΈΣΩ ΕΛΒΕΤΙΚΏΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΏΝ !
Το πρόστιμο ανέρχεται περίπου στο ήμισυ της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης του κόμματος ....
το μεγαλύτερο που επιβλήθηκε ποτέ -σε κόμμα- στην Γερμανία ....οπότε εύλογα αναρωτιέται κανείς ....σε τι ποσό ανέρχονταν οι αδιαφανείς δωρεές(!) (δεν έγινε -ίσως- γνωστό).
Η κα Μέρκελ είναι "σφίγγα" (χαρακτηριστική η "γκριμάτσα της"στην"ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ") ....δηλαδή "ανοίγει το στόμα της " όταν και για ότι και για όποιους θέλει....(αμφιβάλει κανείς ότι κάποιους τους "κρατάει";)
==ΈΝΑ ΜΌΝΟ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΠΟΎΜΕ, ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ....
Μαθήματα ηθικής δεν δεχόμαστε   ....γιατί οι Γερμανοί και Κάποιοι άλλοι ....είναι οι πρώτοι διδάξαντες, τα "μοντέρνα" κόλπα της λαμογιάς, της κλεψιάς και της απάτης ....και -δυστυχώς- εμείς τους αντιγράψαμε!...
....και κάτι άλλο "δικό μας":    
Kε Πρωθυπουργέ ....λέτε και ξαναλέτε ότι "το χρέος είναι βιώσιμο"(!)  ....όμως τα δανεικά που παίρναμε τα φάγανε τα Δικά μας και τα Ξένα -τοκογλυφικά λαμόγια- και οι μιζαδόροι Προμηθευτές ....όλων των "σκατοϊδών και άχρηστων -υπερκοστολογημένων- προϊόντων και υπηρεσιών, υψηλής -υποτίθεται- τεχνολογίας" ....που τίποτε δεν πρόσφεραν στην ανάπτυξη της χώρας μας. 
Βρείτε τους λοιπόν και βάλτε τους να ξεχρεώσουν ή μην τους πληρώνετε-τους δανειστές- για τα παράνομα(τοκογλυφικά και μιζαδόρικα) χρέη ....σταματήστε όμως να φορολογείτε το λαό ....οριζόντια και στα "κουτουρού"  ....είναι άδικο και πολύ "επικίνδυνο"!
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]

Σχόλια