Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ "STRESS TEST"...

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ "Συμμετέχουσες τράπεζες με υστέρηση κεφαλαίων" ...

ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΤ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, Οκτώβριος 2014Η έκθεση έχει και μια πονηρή υποσημείωση MONO ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, γεμάτη παραδοχές και θα... που αφορά στην Εθνική και την EUROBANK...για την Πειραιώς δεν υπάρχει καμιά υποσημείωση..


¹Οιτράπεζες αυτές παρουσιάζουν υστέρηση κεφαλαίων βάσει προβολής στατικού ισολογισμού. Ωστόσο,για τον προσδιορισμό των τελικών κεφαλαιακών τους αναγκών θα ληφθούν υπόψη προβολές  δυναμικού ισολογισμού (οι οποίες διενεργήθηκαν παράλληλα με την αξιολόγηση βάσει στατικού ισολογισμού, καθώς συμφωνήθηκαν σχέδια αναδιάρθρωσης με τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού μετά την 1η Ιανουαρίου 2014). Σύμφωνα με την υπόθεση για δυναμικό ισολογισμό, αυτές οι τράπεζες δεν παρουσιάζουν υστέρηση κεφαλαίου αφού ληφθεί υπόψη η καθαρή αύξηση κεφαλαίου
Υ.Γ
EMEIΣ ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ...
ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ...ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΙ
Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.