Περί Τζιχαντιστή Ερντογάν...Ο άνθρωπος είναι ένας επικίνδυνος «άρρωστος»

Κατωτέρω σας υπενθυμίζω τους στόχους του τζιχαντιστή Ερντογάν.
Όταν η χώρα μας ταυτιζόταν με τον τζιχαντιστή τον κουμπάρο Ερντογάν, με το μάλλον μουσουλμάνο Ομπάμα, με τον Ολλάντ κτλ, και επιζητούσε μαζί τους την καταστροφή του Άσσαντ. Όπως περιέργως το υποστήριζαν και «επιφανείς» δημοσιογράφοι και στην Κύπρο..

Κατηγορώντας τον όλοι ψευδώς και ιδίως ο Ομπάμα για χημικά, που ως δείχνουν και τα πρόσφατα γεγονότα ότι μόνον οι αδίστακτοι δολοφόνοι τζιχαντιστές μπορούσαν να τα είχαν χρησιμοποιήσει. Και που σχεδόν σίγουρα το ήξερε ο Ομπάμα όταν κατηγορούσε γι αυτό τον Άσσαντ.
Επιτρέψτε μου να παρατηρήσω, ότι:
Κάποιος πρέπει να απαγορεύσει στα μνημονιακά ΜΜΕ να «διαφημίζουν» συνεχώς τους τζιχαντιστές δείχνοντας συνεχώς τις βάρβαρες σκηνές φρίκης αποκεφαλισμού αθώων ανθρώπων. Που πληγώνουν ανεπανόρθωτα και τις παιδικές ψυχές που τις βλέπουν στις ώρες του δελτίου τω 8 μμ κτλ. Για τον Ερντογάν τον κουμπάρο μας δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι είναι αυτός που τους εκπαίδευσε και τους εξόπλισε μαζί τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και προφανώς εκ μέρους του Ομπάμα, τη Χίλαρυ Κλίντον της Λιβύης με τον Μακέιν της.
Υπενθυμίζω ότι από το εμπόριο πετρελαίου των τζιχαντιστών με την τουρκία, αυτοί αποκομίζουν κάθε μέρα 2 εκατομμύρια δολάρια.
Υπενθυμίζω επίσης ότι η τουρκία, εμποδίζει τους Κούρδους της τουρκίας να διαβούν τα σύνορα για να βοηθήσουν τους Κούρδους στο χωριό Κομπάνι, που μάχονται με ελαφρά όπλα εναντίον των οπλισμένων με βαρύ οπλισμό τζιχαντιστών βάρβαρων
Ο Τζό Μπάιντεν, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, που κατά τη γνώμη μου αυτός έπρεπε να ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, είπε στο Χάρβαντ, ότι εσκεμμένα ο Ερτογάν εξόπλισε και ενίσχυσε τους τζιχαντιστές.
Μετά από διαμαρτυρίες του τζιχαντιστή σουλτάνου κουμπάρου μας Ερτογάν, ο Τζο Μπάιντεν «διόρθωσε» μόνον το «επίτηδες». Και είπε στον Ερτογάν ότι «αν τον προσέβαλε», απολογείται. Ουσιαστικά ο Τζο Μπάιντεν, δεν απέσυρε τις εναντίον του τζιχαντιστή κουμπάρου μας κατηγορίες.  Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια