Σαμαράς, Κυριάκος και φαύλος κύκλος..

Τα κατωτέρω του Φεβρουαρίου 2014 ισχύουν και τώρα που «ήγγικεν η ωρα» απόλυτα και χειρότερα….
Ο Κυριάκος που εξόντωσε απλούς ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο στη ζωή τους για να δώσει το έργο τους σε «μπόμπολες» (τις καθαρίστριες, τους σχολικούς φύλακες κτλ)

θα ασχοληθεί είπε και με αυτούς που προσλήφθηκαν με τον νόμο Αλογοσκούφη για τους απολύσει !!!!!!
Σαφώς ο εγκέφαλος του πάσχει από βαρεία νεοταξική σούπερ νεοφιλελεύθερη ασθένεια.
Και ο Σαμαράς, τι κάνει ο Σαμαράς;; Και όλοι οι άλλοι τέως του Κοινωνικού Φιλελευθερισμού τι κάνουν;;;
Ο Σαμαράς απλά διαγράφει.
Και οι άλλοι, στην ωραία μας δημοκρατία του ενός ανδρός κομματικής αρχής (τύφλα να έχει οποιαδήποτε δικτατορία) που από καιρό έπρεπε αυτοί να διαγράψουν τον Σαμαρά, φροντίζουν να μην διαγραφούν από αυτόν!!!!!
Σχετικά υπενθυμίζω για την εσωτερική υποτίμηση ότι.
Με τις πρώτες μειώσεις μισθών και συντάξεων μειώθηκε το κυκλοφορούν χρήμα στην αγορά με αποτέλεσμα απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα.
Οι απολύσεις αυτές προκάλεσαν μείωση εσόδων του κράτους που προέβη γι’ αυτό σε νέες απολύσεις, που προκάλεσαν άλλη μείωση του κυκλοφορούντος χρήματος στην αγορά, νέες απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα, νέα μείωση μισθών και συντάξεων κτλ.
Και έτσι σήμερα η ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ 28% ΚΑΙ ΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ 30%.
Τα γκρεμίσανε όλα ώστε, όπως ψευδώς λένε, να έρθουν δήθεν επενδύσεις και ανάπτυξη που υπήρχε και την κατέστρεψαν.
Ενώ στόχος ήταν και είναι η δήμευση του ιδιωτικού και Εθνικού πλούτου που το ονομάζουν άθλια επενδύσεις.
Χωρίς κυκλοφορούν χρήμα στην αγορά καταστράφηκαν τα πάντα. Μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις κτλ. Ακόμα και η Χαλυβουργία κλείνει.
Μόνον ένας ηλίθιος δεν αντιλαμβάνεται ότι κανείς δεν έρχεται να επενδύσει σε μια χώρα χωρίς αγοραστικό κοινό. Βέβαια ο Σαμαράς ακόμα περιμένει τη ΝΟΚΙΑ για καμιά 100 δούλους εργαζόμενους, ενώ ο μισός πληθυσμός είναι άνεργος.
Πότε θα αντιληφθείς επιτέλους (αν πράγματι δεν αντιλαμβάνεσαι πράγμα που σίγουρα δεν συμβαίνει) κ. Σαμαρά,
ότι για να βρει τα πόδια της η Ελλάδα (πλην του κουρέματος του χρέους κτλ) απαιτείται η βαθμιαία αντίθετη σταδιακή πορεία επαναφοράς μισθών και συντάξεων;;
Και επιπλέον ένα απλό, δίκαιο για όλους, σταθερό όχι ληστρικό φορολογικό σύστημα με κοινό για όλους συντελεστή μεταξύ 15% και 20%;
Που αποδεδειγμένα (πριν καταστρέψεις την κοινωνία και δημιουργήσεις 4.000.000 πραγματικούς ανέργους) θα απέδιδε διπλάσιους άμεσους φόρους και η χώρα δεν θα είχε κανένα πρόβλημα;;
Και που ήταν το μόνο που έλειπε από τη χώρα και αντί γι’ αυτό την κατέστρεψες με τον έτερο συμμαθητή σου και εφιάλτη;;
Φαύλος κύκλος κ. Σαμαρά.
Οι επενδύσεις φέρνουν απασχόληση και αγοραστική δύναμη, αλλά για να έρθουν θέλουν πρώτα αγοραστική δύναμη. Που την εξολόθρευσες νεοταξικά.
Αυτό είναι το μεγάλο σου κατόρθωμα όταν αλαζονικά το περιέγραφες στον Κλίντον.
Θυμάσαι;; Θυμάσαι και τι σου είπε τότε ο Κλίντον όταν του περιέγραφες την εξόντωση των Ελλήνων που σχεδίαζες;; Θυμησου την απύθμενη νεοταξική σου αλαζονία και τις βαρύγδουοπες «εξυπνάδες» που είχες πει !!! 


Και το χειρότερο σου έγκλημα, υποδούλωσες τον Ελληνισμό, εσύ ο «πατριώτης» ο εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα που δεν άντεχε την ιδέα της υποδούλωσης της Ελλάδας στους ΝΑΖΙ της Μέρκελς σου και αυτοκτόνησε.  Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια