Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Έχουν χάσει τη «μπάλα»..Ο Κυρ. Μητσοτάκης αποκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ..κόμμα που δεν είναι κανονικό !!!

Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε απ αυτή την κυβέρνηση…
Απίστευτες δηλώσεις και σπασμωδικές ενέργειες που καταδεικνύουν τον πανικό αλλά και την έλλειψη σοβαρότητας βουλευτών της κυβέρνησης..
Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί η δήλωση του υπουργού Κυρ. Μητσοτάκη ο οποίος σε συνέντευξή του στο Bloomberg, ανέφερε..

“Volatility is caused by the fear of snap elections and the possibility that these will be won by a party which is not normal.
«Η αλήθεια είναι ότι θα υπάρχει ένα κλίμα αβεβαιότητας μέχρι τον Φεβρουάριο. Αυτό θα προκληθεί από τον φόβο πρόωρων εκλογών και από την πιθανότητα να κερδίσει τις εκλογές ένα κόμμα που δεν είναι κανονικό».

Υ.Γ
Η επόμενη κίνηση είναι να ανακηρύξουν παράνομα ΟΛΑ τα κόμματα της αντιπολίτευσης...
Τους θεωρώ ικανούς για όλα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.