Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Πλήρης διαφωνία Ντόρας-Κύρτσου…μιλάνε μετά για διγλωσσία στον ΣΥΡΙΖΑ…

Ο κ. Κύρτσος έγινε σχετικά πρόσφατα παιδί του κ. Σαμαρά.
Και ήταν φυσικό προχθές ο «μέγας» αυτός οικονομολόγος να επιτίθεται στην κ. Μπακογιάννη.
Προχθές το πρωί στον ΑΝΤ1 του κ. Παπαδάκη δίνει συνέντευξη η κ. Μπακογιάννη, βασικά για τις υψηλές σε σχέση με την πραγματικότητα αντικειμενικές αξίες των ακινήτων που φορολογούνται, και για σχετική της πρόταση.

Αφού πριν είχε πει αυτά που σας αναφέρθηκαν για το χρέος. Δηλαδή την κομματική γερμανικής προέλευσης άποψη του κ. Σαμαρά για το χρέος.
Στη συνέχεια η κ. Μπακογιάννη ανέλυσε τα προφανή καλά που θα προκύψουν από μείωση των φορολογικών συντελεστών και συνεπώς των φόρων που πληρώνουν οι πολίτες, με συνέπεια την αύξηση της ρευστότητας στην αγορά, συνεπώς τις νέες θέσεις εργασίας, τους νέους φόρους που θα προκύψουν από τις νέες θέσεις εργασίας κτλ, και τελικά την αύξηση των φορολογικών εσόδων.
Βέβαια η κ. Μπακογιάννη, λόγω ιδεολογικών παρωπίδων δεν ανέφερε και παράλληλη αύξηση μισθών και συντάξεων. Αρκέστηκε δηλαδή σε ρευστότητα λόγω μείωσης των φορολογικών συντελεστών.
Το αντίθετο δηλαδή που συμβαίνει με τον κ. Τσίπρα. Που θέλει αύξηση αποδοχών, αλλά λόγω ιδεολογικών παρωπίδων θέλει να φορολογήσει υπέρμετρα τα υψηλά εισοδήματα. Χωρίς να λέει ποια είναι υψηλά εισοδήματα και χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι το μέτρο αυτό αποτελεί μέγα αντικίνητρο για τις επενδύσεις.
Τελείωσε η κ. Μπακογιάννη και έσβησε η εικόνα της από τους δέκτες.
Πετιέται τότε ο Σαμαρικός κ. Κύρτσος που παρευρισκόταν στο πάνελκαι λέει στην ΟΥΣΙΑ τα εξής:
Τι είναι αυτά που μας λέει η κ. Μπακογιάννη. Αν δεν μειωθούν παράλληλα και οι κρατικές δαπάνες, τίποτε δεν θα γίνει.
Δηλαδή εννοούσε απολύσεις κτλ, «ξεχνώντας» ο μέγας αυτοθαυμαζόμενος οικονομολόγος ότι η μείωση των κρατικών δαπανών με μείωση αποδοχών και απολύσεις, και η κλοπή των συντάξεων (εσωτερική υποτίμηση), είναι αυτά που αλυσιδωτά έφεραν προγραμματισμένα, την καταστροφή
Γυρίζει και του λέει τότε πολύ δεικτικά του Σαμαρικού κ. Κύρτσου, ο παρουσιαστής:
Γιατί δεν τα έλεγες όσο ήταν εδώ η κ. Μπακογιάννη.
Και απαντά ο «μέγας» νεοταξικός οικονομολόγος και ευρωβουλευτής ελέω κ. Σαμαρά. Σύνδεσε την πάλιν να τα πω !!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαίνεται ότι η τζάμπα μαγκιά είναι ίδιον του κύκλου του κ. πρωθυπουργού.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.