Η ισλαμοφασιστική θρασύτητα του Ερντογάν θα αποτελέσει μπούμερανγκ εναντίον του.

Μιχάλης Χαραλαμπίδης: ΤΟ ISIS ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ! ! !
Μόνον ηλίθιοι δεν αντιλαμβάνονται αυτό που λέει ο έλληνας Μιχάλης Χαραλαμπίδης
Το που το πάει η τουρκία με τον εξοπλισμό, με την σύμφωνη γνώμη του Ομπάμα, της ISIS είναι προφανές.

Επιδιώκει την καταστροφή των Κούρδων του Ιράκ και των Κούρδων της Συρίας που αποτελούσαν τη «μαγιά» για την ίδρυση κουρδικού κράτους και τον διαμελισμό της.
Επιδιώκει ακόμα χωρίς να το αποκρύπτει την καταστροφή της Συρίας του Άσσαντ, που υπήρξε και συνεχίζει να είναι εμπόδιο στα σχέδια της.
Και τώρα με την συγκατάθεση του Ομπάμα ετοιμάζεται λέει να εισβάλει στο κουρδικό Ιράκ και στη Συρία. Όχι για να κτυπήσει την ISIL όπως ψευδώς λέει, αλλά για να κτυπήσει τη Συρία του Άσσαντ και τους Κούρδους του Ιράκ.
Άλλος στόχος της αν αφεθεί από τον Ομπάμα να εισβάλει (και θα αφεθεί γιατί ο Ομπάμα είναι συνένοχος σε όλα) θα είναι η μετέπειτα περικύκλωση του Ισραήλ από τους δήθεν αντάρτες της Συρίας που είναι περίπου το αυτό με την ISIL και από την ISIL .
Της οποίας Συρίας δίπλα-δίπλα τόσα χρόνια επεδίωκαν την καταστροφή Ομπάμα, Ερτογάν, Κατάρ και Σαουδική Αραβία. Χρησιμοποιούντες ακόμα και χημικά που ψευδώς καταλόγιζαν στον Άσσαντ.
Νομίζω όμως ότι η ισλαμοφασιστική θρασύτητα του Ερντογάν θα αποτελέσει μπούμερανγκ εναντίον του. Γιατί σύντομα θα έχει να αντιπαλέψει και με τους Κούρδους της τουρκίας που αντιλαμβάνονται τι γίνεται, με τους Λιβανέζους Άραβες και Χριστιανούς, με τον ενισχυόμενο Άσσαντ και πιστεύω όχι πολύ αργότερα με το ίδιο το Ισραήλ. Και με τους εξοπλιζόμενους Κούρδους του Ιράκ βέβαια. Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια