«Συνήγορος του Εμπόρου» από τη ΕΣΕΕ…καιρός ήταν

Το θεσμό του «Δικηγόρου του Εμπόρου» ενεργοποιεί από αύριο Πέμπτη 2 Οκτωβρίου η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) και στο πλαίσιο αυτό η νομική της υπηρεσία θα προσφέρει κατευθυντήριες οδηγίες προς τους εμπόρους και μικρομεσαίους επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα, η νομική υπηρεσία της Συνομοσπονδίας:
• Κάθε Πέμπτη από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα δέχεται τους συναδέλφους στα γραφεία της ΕΣΕΕ (Μητροπόλεως 42, Σύνταγμα – Αθήνα).
• Κάθε Τρίτη, από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. θα λειτουργεί διαδικτυακή σύνδεση μέσω skype, για τους συναδέλφους που ενδιαφέρονται, στην διεύθυνση αναζήτησης «Νομική Υπηρεσία ΕΣΕΕ» (στα ελληνικά).
• Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση diki@esee.gr.
Το νομικό τμήμα της ΕΣΕΕ θα παρέχει νομική εκτίμηση ή κατεύθυνση σε ζητήματα που απασχολούν τους εμπόρους και προκύπτουν κατά την άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
Η απάντηση θα δίνεται άμεσα όταν υπάρχει αυτή η δυνατότητα ή το αργότερο μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 15 ημερών ανάλογα με τη βαρύτητα ή πολυπλοκότητα του ερωτήματος.
Ανάλογα με το αντικείμενο ή την φύση της υπόθεσης, αυτή θα μπορεί να παραπεμφθεί στις αντίστοιχες δομές – της Υπηρεσίας Υποστήριξης της ΕΣΕΕ όπου οι συνεργάτες του προγράμματος υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων «Στα δύσκολα μαζί» θα παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές.

Σχόλια