Θα δουν πολλά τα μάτια μας...

Α. ΣΥΡΙΖΑ, «αριστερά» και Ρεπούση.
Ο κ. Τσίπρας θα αποδειχθεί πολύ χειρότερος και επικίνδυνος από τον του κ. Σαμαρά αν δεχθεί στις τάξεις του κόμματος τους, «αριστερούς», ως η Ρεπούση, ο Μαργαρίτης, ο Χατζησωκράτης, ο Μπίστης, οι σκοπιανοοικολόγοι και άλλοι παρόμοιοι.

Εύχομαι οι πατριώτες του ΣΥΡΙΖΑ να εμποδίσουν το έγκλημα.

Φτάνει ο Δημήτρης Χριστόπουλος και όλος ο υπάρχων γνωστός «πατριωτικός» συρφετός.

Β. Πρώτα όταν δεν μπορούσε ο κόσμος να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ του έκοβαν το ρεύμα. Τώρα …..
Τώρα που δεν θα μπορεί ο κόσμος να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ του κ Σαμαρά η μόνη τους λύση είναι, να εκπλειστηριάσουν τα χωράφια και τα σπίτια του κόσμου. Θα τολμήσουν;;
Κατά τη γνώμη μου όχι.
Γιατί ο ΕΝΦΙΑ είναι και θα γίνει ο «τάφος» τους.
Γ. Όταν το μνημονιακό καράβι βουλιάζει, για να επιβιώσουν ορισμένοι επιβαίνοντες έστω και με 3%, θα το εγκαταλείψουν άμεσα.
Αν δεν το εγκαταλείψουν διατηρούντες την φρούδα ελπίδα περί ανάκαμψης (στη Δευτέρα παρουσία) τότε τελειώνουν οριστικά.
Και επειδή ο κ Βενιζέλος ότι και να έγινε είναι έξυπνος, αναμένεται σύντομα η προς «αριστερά» πλήρης στροφή του και εγκατάλειψη του «μνημονιακού» κ Σαμαρά. Και μάλλον έχει αργήσει για; την «ιστορική» στροφή του εναντίον της «επάρατης δεξιάς». Αναμένεται να ακουστούν πολλά !!!
Δ. Σε όλον τον κόσμο συμβαίνουν. Να εισπράττονται συντάξεις αποβιωσάντων, να γίνονται καμιά φορά άσκοπες συνταγογραφήσεις κτλ. Αποτελεί όμως χείριστο Γκαιμπελικό έγκλημα μία κυβέρνηση όταν θέλει να κτυπήσει μία τάξη, να γενικεύει τις σπάνιες περιπτώσεις και να στιγματίζει ολόκληρες τάξεις ή όλον τον ελληνικό λαό.
Υπενθυμίζω:
Πρώτα ο εφιάλτης ΓΑΠ που μας ετοιμάζουν αντί για τη φυλακή, ως «σωτήρα», είπε το αίσχιστο για τον Ελληνισμό, ότι κυβερνά μια χώρα απατεώνων. Προκειμένου να κάνει τους Έλληνες να αισθανθούν ενοχή για να αποδεχθούν τα εγκληματικά νεοταξικά του σχέδια εξόντωσης τους.
Όταν επρόκειτο να κατακλέψουν τις συντάξεις «ανακάλυπταν» τις συντάξεις των αποβιωσάντων για να στρέψουν το κοινωνικό σύνολο εναντίον των συνταξιούχων που μία ζωή κατέβαλλαν εισφορές που τις κατέκλεψε το μνημονιακό κράτος με το PSI κτλ
Όταν κυνηγούσαν τους φαρμακοποιούς «εύρισκαν» φάρμακα σε πηγάδια του Λαυρίου.
Όταν ήθελαν να απολύσουν από ιδεολογική στρέβλωση του εγκεφάλου τους δημοσίους υπαλλήλους τους κατασυκοφαντούσαν, ως τεμπέληδες, ο «κλαψιάρης» τότε υπουργός έλεγε το άθλιο ψεύδος, ότι 1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι (ενώ ήταν μόνον 600.000 με τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, τα Πανεπιστήμια, ΤΕΙ μας, τους ιερείς, την αστυνομία, την πυροσβεστική, τους δημοτικούς και κοινοτικούς υπαλλήλους κτλ) καταταλαιπωρούν 10.000.000 Έλληνες. Και η πραγματικότητα είναι ότι οι Έλληνες υπάλληλοι του δημοσίου ήταν και είναι άριστοι.
Έτσι ο Κυριάκος απέλυσε ακόμα και τις καθαρίστριες για να τις κάνει όπως είπε (σπουδαίο μυαλό ο Κυριάκος) επιχειρηματίες!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα με το παραμύθι των πλαστών πτυχίων που «ανακάλυψαν» πρόσφατα σύντομα θα φανεί τι άλλο ανά;λγητο κασι ανθελληνικό επιδιώκουν.  Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια