Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Προβλήματα στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» 26 πολιτικών …. για να δούμε…

Προβλήματα εντοπίστηκαν στις δηλώσεις «πόθεν έσχες» 26 πολιτικών που κατείχαν σημαντικά πόστα στις κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι το 2012.
Πρόκειται για μικρές αποκλίσεις που βρέθηκαν….

από τους ορκωτούς λογιστές κατά τη διάρκεια αναδρομικού ελέγχου στις δηλώσεις 500 συνολικά πολιτικών.
Τα πρώτα στοιχεία από τον έλεγχο αυτό ήδη έχουν κατατεθεί στον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία θα συνεδριάσει την επόμενη Τρίτη για να αποφασίσει ποιοι από τους πολιτικούς αυτούς κρίνεται αναγκαίο να ελεγχθούν περαιτέρω.
Y.Γ
Λέτε τα ονόματα να έχουν σχέση με τους Ανεξάρτητους βουλευτές...; Ίδωμεν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.