Scientology Boys: Σαμαράς, Λοβέρδος, Βενιζέλος, Arseni Yatseniouk ουκρανοποιούν την Ελλάδα

Το hellasforce αποκαλύπτει σταδιακά, στις αμέσως επόμενες ημέρες, σχέσεις μεταξύ του Σαμαρά, Λοβέρδου και Βενιζέλου με την ακραία παραθρησκευτική οργάνωση της Scientology, η οποία (σχέση) εκτείνεται μέχρι τον Ουκρανό Arseni Yatseniouk, τον δοτό και φυτεμένο από την Ουάσιγκτον Πρωθυπουργό του ναζιστικού καθεστώτος που αιματοκύλισε την Ουκρανία.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Η ελληνική μικρο-Τρόικα με τα Scientology Boys φυτεύθηκε στην Ελλάδα την ίδια περίοδο που φυτεύθηκε και το Scientology Boy στην Ουκρανία. Πώς από-ορθοδοξοποιήθηκε η ηγεσία της Ουκρανίας (με Σαηεντολόγους, Προτεστάντες, Ουννίτες) και στράφηκε κατά των Ορθοδόξων και οι προετοιμασίες (?) να ουκρανοποιηθεί η Ελλάδα με το νομοσχέδιο του Λοβέρδου (δικηγόρου της Scoentology) για τη λειτουργία «θρησκευτικών ομάδων». Ο άνθρωπος που ξεκίνησε τη διάλυση της Υγείας φυτεύθηκε στο Υπουργείο Παιδείας για να περάσει το νομοσχέδιο «θρησκευτικών κοινοτήτων» για τα αφεντικά των πελατών του.
Ο Ψηλός και ο Χοντρός όμως γιατί τον αφήνουν; Γιατί και οι ίδιοι έχουν μεγάαααλη ιστορία στα κατάστιχα της Scientology, ο ένας από το 1993 και ο άλλος από το 1996. Τουλάχιστον.
Δεν θα μείνουμε όμως μόνο σε αυτό. Θα δείτε πώς είναι δηλητηριασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ από τα απόβλητα του παλιού Συνασπισμού. Ο παλιός Συνασπισμός, με τα προδοτικά ανθελληνικά στοιχεία του, αν και έφυγε και συμπυκνώθηκε σε ΔΗΜΑΡ, άφησε μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ ομαδούλες που δηλητηριάζουν την απελευθέρωσή του για να μην μπορεί να συνεργαστεί με άλλα κόμματα και δυνάμεις.
Μείνετε στο hellasforce και ΠΟΛΛΑ θα ξεκαθαρίσουν.
Δείτε και αυτή την είδηση, από επίσημες ανακοινώσεις, για το πόσο γνωστή είναι στο εξωτερικό η πρακτόρικη λειτουργία της Scientology: «Στην Αγία Πετρούπολη, διεξήχθησαν μεταξύ 18 και 20 Σεπτεμβρίου 2014 οι εργασίες της Έβδόμης Συνδιασκέψεως του Δικτύου Διορθοδόξων Πρωτοβουλιών Μελέτης Θρησκειών και Καταστροφικών Λατρειών. Εκπροσωπήθηκαν Εκκλησίες της Ρωσίας, της Γεωργίας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου, της Ελλάδος, της Πολωνίας και της Ρουμανίας. Κυρίως επικεντρώθηκε στην διεθνή οργάνωση της Σαηεντολογίας, η οποία αποτελεί ίσως το κλασσικότερο παράδειγµα καταστροφικής λατρειάς παγκοσµίως».


Έτσι για να έχετε μία γεύση και με τα επόμενα για την «πατριωτική ΝΔούλα».

Σχόλια