Βομβαρδισμοί ISIS από ΗΠΑ στην Συρία...καταστρέφουν τα κτίρια που οι ίδιοι είχαν φτιάξει..


Παρακολουθήσαμε με προσοχή τη συνέντευξη του Αμερικανού Ναυάρχου, για τους βαρβαρισμούς από τις ΗΠΑ των ισλαμοφασιστών της ISIS στη Συρία. 
Τρία τινά ήταν τα εντυπωσιακά:
Τα υπερμοντέρνα κτίρια διοίκησης και τηλεπικοινωνιών που έδειξε ο ναύαρχος σε βίντεο στα βόρεια σύνορα της Συρίας,
προ και μετά τον βαρβαρισμό
Η επίμονη προσπάθεια του επισήμου Αμερικανικού κράτους να λέει ότι οι βαρβαρισμοί δεν σημαίνουν υποστήριξη του καθεστώτος Άσσαντ.
Η στάση της τουρκίας στο θέμα της ISIS και το σφύριγμα αδιάφορα γι αυτό της επίσημης Αμερικής.
Το πρώτο βοά ότι αυτά τα υπερμοντέρνα κτίρια ήταν δυτικής προέλευσης και τεχνολογίας. Τους τα έφτιαξαν και τώρα προσπαθούν να τα καταστρέψουν.




  




Tο δεύτερο αποτελεί μία απέλπιδα προσπάθεια αιτιολόγησης της αισχρής εδώ και πολλά χρόνια προσπάθειας των ΗΠΑ να καταστρέψουν το κράτος της Συρίας.
Και το τρίτο δείχνει την αδυναμία της επίσημης Αμερικής να αντιδράσει με οποιουδήποτε τρόπο για τη στάση τη τουρκίας.
Και πώς να αντιδράσει αφού μαζί, ΗΠΑ, Τουρκία και άλλοι γνωστοί έφτιαξαν την ISIS. Που σαφώς ο Ερτογάν δείχνει να συμπαθεί.   

Στις συνημμένες φωτογραφίες (από το ανωτέρω που τις μετέδωσε το CNN), τα «εξαιρετικά» και «μοντέρνα» στην Βόρεια Συρία,  κτίρια διοίκησης, επικοινωνιών κτλ, των Τζιχαντιστών εγκληματιών.

Κανείς μα κανείς δεν διερωτάται, ποιος άραγε τους τα έφτιαξε και ποιος τους τα εξόπλισε με τα απαιτούμενα εξαιρετικής τεχνολογίας μηχανήματα, συσκευές κτλ. Και ποιος τους εκπαίδευσε σε αυτά και σε όλα. Και ποιος τους εξόπλισε  
Θέλει ρώτημα;;   

Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια