Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

ISIS, ΟΜΠΑΜΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ…

Υπάρχουν πολλά στοιχεία ότι την ISIS την έφτιαξαν οι ΗΠΑ, η Τουρκία, το ΚΑΤΑΡ και δεν γνωρίζω ποιοι άλλοι.
Υπενθυμίζω τον Μακέιν και τις σχέσεις του με την ISIS. Και προφανώς ο Μακέιν εκπροσωπούσε τον Ομπάμα και την «μέλλουσα» πρόεδρο των ΗΠΑ Χίλαρυ Κλίντον.
Υπενθυμίζω επίσης την απαράδεκτη στάση που τήρησαν και η Κλίντον
και ο Ομπάμα, όταν «κατάπιαν» το αισχρό και απάνθρωπο έγκλημα εναντίον του Αμερικανού προξένου στη Λιβύη, από τους ισλαμοφασίστες του κατασκευάσματος τους στη Λιβύη.
Στόχος προφανώς των ΗΠΑ ήταν η καταστροφή των κρατών της Τυνησίας, της Λιβύης και της Αιγύπτου και μετατροπή τους σε «δημοκρατικά» προτεκτοράτα της Τάξης. Στην Αίγυπτο ευτυχώς απέτυχαν.
Στη Συρία εδώ και τέσσερα χρόνια τουρκία, Ομπάμα (με τον Μακέην πάλιν), Κατάρ και Σαουδική Αραβία προσπαθούν να επιβάλουν τον ισλαμοφασισμό με τη δήθεν αραβική τους άνοιξη. Εξοπλίζοντας τους ισλαμοφασίστες και καλύπτοντας κάθε έγκλημα τους εναντίον του Συριακού λαού. Πιθανόν και έγκλημα με χημικά.
Στόχος προφανώς της τουρκίας που τους εξόπλιζε, ήταν, όπως αποδεικνύεται τώρα και στο Ιράκ, να στρέψει τους ισλαμοφασίστες εναντίον των Κούρδων και με την πτώση της Συρίας να τους έφερνε και δίπλα στον μεγάλο εχθρό της, το Ισραήλ.
Πιστεύω ότι παρόμοιους στόχους στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης έχουν και ο Ομπάμα και η Κλίντον, που δεν ανέχονται κανένα πραγματικά ανεξάρτητο κράτος. Ούτε πιθανόν και το Ισραήλ. Σχετικά υπενθυμίζω τις αποκαλύψεις του Νετανιάχου, ότι ο Ομπάμα πρότεινε την Τουρκία και το Κατάρ μεσολαβητές για τη Γάζα. Κάποτε επίσης ελπίζω να αποκαλυφθεί ποιος υποκίνησε τον πρόσφατο πόλεμο της Γάζας. Προφανώς τουλάχιστον Κατάρ και τουρκία δεν είναι αμέτοχοι.
Σήμερα εξέπληξε ο Ομπάμα κατηγορώντας τον Άσσαντ για μη εφαρμογή της γνωστής πλέον «δυτικού» τύπου δημοκρατίας της Νέας Τάξης (που προσπάθησε να επιβάλει και στην Αίγυπτο).
Και όλα δείχνουν ότι καταπατώντας την κυριαρχία της Συρίας, και χωρίς την έγκριση της, τόσον αυτός όσον και η τουρκία θα αρχίσουν να βομβαρδίζουν τη Συρία. Λένε την ISIS.
Προσωπικά εκτιμώ (όπως δείχνουν και οι σημερινές εχθρικές για τη Συρία δηλώσεις του Ομπάμα), ότι κύριος στόχος τους θα είναι ο Άσσαντ.
Όσον αφορά το ισλαμοφασιστικό τους κατασκεύασμα δεν γνωρίζω τι θα επιδιώξουν για αυτό. Υποθέτω δεν θα το καταστρέψουν. Απλά θα προσπαθήσουν να το ελέγξουν.  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.