ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προς Πρωθυπουργό της Ελλάδος και την πολιτική ηγεσία της χώρας

 ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προς Πρωθυπουργό της Ελλάδος και την πολιτική ηγεσία της χώρας— Επιστολή προς Πρωθυπουργό της Ελλάδος και την πολιτική ηγεσία της χώρας.
— Δικαστικός επιμελητής μας ανακοίνωσε (Αρ. Απόφασης 1228/2014) ότι εντός τριημέρου θα πρέπει να εκκενώσουμε το κονάκι μας.
— Ιερά Μονή Εσφιγμένου — Άγιο Όρος
— 16 Σεπ. 2014 (ν.ημ.)
— Εξοχώτατε κ. Πρωθυπουργέ,
— Σήμερα δικαστικός επιμελητής μας ανακοίνωσε (Αρ. Απόφασης 1228/2014) ότι εντός τριημέρου θα πρέπει .....


να εκκενώσουμε το κονάκι μας που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου, στην Θεσαλλονίκη.
— Για μία ακόμη φορά η δικαιοσύνη είναι με τους ισχυρούς και παραδίδει περουσιακά στοιχεία που με κόπο απέκτησε η αδελφότητά μας, στους Κατσουλιέρηδες που βαπτίστηκαν εν μία νυκτί Νέοεσφιγμενίτες (με εντολή του Οικουμενικού Πατριάρχη).

— Παράνομα και παράτυπα ξεκίνησε και έτσι συνεχίζει, αλλά κανένα δικαστήριο δεν δηλώνει αρμόδιο να κρίνει. Διόρισε αδελφότητα εκτός Αγίου Όρους ως νέα Εσφιγμένου. Ήρθαν μετά οι απαγορεύσεις τροφίμων, φαρμάκων, καυσίμων κίνησης και ότι άλλο μας επιτρέπει την επιβίωση. Μετά οι δικαστικές διεκδικήσεις των περουσιακών μας στοιχείων, κινητών και ακίνητων. Δεν μένει τίποτα άλλο από το Φανάρι παρά να διατάξει και την σταύρωσή μας.
— Ένας μοχλός πίεσης του «πατέρα» μας και «φιλεύσπλαχνου» και βαθιά «Χριστιανού» Οικουμενικού, ώστε να αποδεχτούμε τα φιλοπαπικά του αισθήματα και να χειροκροτήσουμε και εμείς όπως το υπόλοιπο ’Αγιον Όρος τα συλλείτουργα και την έκπτωση πίστης. Ένας Βαρθολομαίος ενάντια σε κανόνες των Πατέρων της Εκκλησίας και της ομολογίας της πίστεως. Οικουμενικός και προστάτης της πίστης, μαϊμού.

— Σας ενημερώνουμε όμως ότι η πίστη μας δεν μεταβιβάζεται ούτε με δικαστικές αποφάσεις ούτε με όλες τις διωκτικές αρχές της Ελλάδος.
— Και εννοείται ότι δεν παραδίδουμε τίποτα σε προδότες της πίστης. Είμαστε σε άμυνα εναντίον όλων αυτών που επιδιώκουν την καταστροφή μας. Ότι έχτισε η αδελφότητά μας, ανήκει σε αυτήν και μόνο σε αυτήν. Οι κατσουλιέρηδες από πού τα έχτισαν και τα δικαιούνται; Επειδή τους χαρίστηκε ένα όνομα παράνομα βάσει Κ.Χ.Α.Ο. το οποίο πότε δεν τίμησαν πρέπει να τους παραδώσουμε και τα ελάχιστα που μας απομένουν; Γιατί; Αφού όλα τα Ελληνικά δικαστήρια δηλώνουν αναρμόδια να κρίνουν τις παράνομες, διοικητικές αποφάσεις του Οικουμενικού και της Ιεράς Κοινότητας γιατί συμβάλλουν και κόπτωνται στην εκτέλεση των αποφάσεων τους εναντίον μας; Δεν θα παραδώσουμε τίποτα άλλο στους Κατσουλιέρηδες και ας επιστρατεύσουν αυτή την φορά και τάνκς. Είμαστε σε άμυνα μέχρι τέλους.
— Δεν ενοχλούμε κανέναν και δεν έχουμε ξεκινήσει ποτέ επεισόδια εμείς. Κρατήστε όμως μακρυά τους Κατσουλιέρηδες από ότι μας ανήκει, οι προδότες της πίστης και μοναχοί του ¤, έχουν καρπωθεί με δικαστικές αποφάσεις περουσιακά μας που επιτρέπουν σε αυτούς τους 4 μοναχούς μια πλούσια ζωή ενώ σε μας τους 128, αυτά τα περουσιακά επέτρεπαν την επιβίωση μα!!!
— Δεν θα ανεχτούμε τίποτε άλλο από τους μοναχούς του ¤. Κρατήστε τους μακριά μας αλλιώς αποποιούμαστε κάθε ευθύνης.
— Ζητάμε την προστασία και την συνδρομή, της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.
— Κύριε Πρωθυπουργέ σας παρακαλούμε για μια πολιτική λύση που να αποτρέπει την φυσική εξόντωσή μας.Έλεος, είμαστε πατριώτες Ορθόδοξοι Χριστιανοί μοναχοί.
— Ανεχτήκαμε βαριές, λοστούς, σκαπτικά μηχανήματα και παραβιάσεις των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας. Κύριε Πρωθυπουργέ δώστε ένα τέλος με μία πολιτική λύση στα βάσανα που μας ταλλανίζουν. Μας πήραν ανήθικα αλλα νομιμοφανώς, όνομα και ότι μας ανήκει. Βοηθήστε μας εσείς τουλάχιστον, διότι για τον Οικουμενικό και «πατέρα» μας, στον βωμό των φιλοπαπικών του φιλοδοξιών, είμαστε παράπλευρες απώλειες, και η εξόντωση μας προ αποφασισμένη.
Σας παρακαλούμε για γρήγορη και άμεση πολιτική λύση ενάντια σε σκηνοθετημένα, από τους Κατσουλιέρηδες (νεοεσφιγμενίτες), επεισόδια που θα διαδεχτούν αυτά των Καρυών, απλά αυτή την φορά θα γίνουν στην Θεσαλλονίκη και στην οδό Βενιζέλου.

Παρακαλάμε την συνδρομή σας…
Με εκτίμηση,
Γραφείο Τύπου Ιεράς Μονής Εσφιγμένου

Σχόλια