Η ΘΛΙΒΕΡΉ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Από τον σεβαστό Στρατηγό Αλευρομάγειρο η φωτογραφία από τις βαρβαρότητες των προγόνων των σημερινών ισλαμοφασιστών στη Σμύρνη το 1922. Όπου τότε εφημερίδα έγραφε:
«Ιταλικόν νοσοκομείο εν Σμύρνη.
Εις τον λιμένα Σμύρνης απεβιβάσθη προχθές νοσοκομείον Ιταλικόν εκ 400 κλινών, με 200 νοσοκόμους και 30 ιατρούς διά να περισυλλέξει και στεγάσει τα θύματα της Κεμαλικής θηριωδίας.
Οι πρώτοι περισυλλεγέντες ασθενείς είναι κυρίαι και δεσποινίδες εκ των ωραιοτέρων, αι οποίαι κατόπιν φρικιαστικών εκβιασμών, ετραυματίσθησαν επί των γλουτών, όπου οι βάρβαροι εζωγράφιζαν ημισελήνους δια μαχαίρας !...»
Ακολούθησαν από τους τούρκους:
1.Μετά το 1922 και μέχρι το 1999, είχαμε όσα αναφέρει ο εκλεκτός φίλος Κωνσταντινοπολίτης στην εξαιρετική του μελέτη :
«The violations of the , Treaty of Lausanne by the Turkish Republic 1923 to 1999 (Οι παραβιάσεις από την Τουρκική Δημοκρατία της συνθήκης της Λωζάννης από το 1923 έως 1999)»
Με σχεδόν όλες τις Ελληνικές κυβερνήσεις να σιωπούν ως αιδήμονες παρθέναι.
2. Και τον Κωστόπουλο (ΥΠΕΞ τότε) και συνεπώς και με τον Γεώργιο Παπανδρέου, όταν το 1965 οι τούρκοι έδιναν το τελειωτικό κτύπημα γενοκτονίας – απέλασης των Ελλήνων της Πόλης να δηλώνουν ότι «είμαστε πολιτισμένο έθνος και δεν θα προβούμε σε αντίποινα»!!!
3.Σχετικά υπενθυμίζω ότι οι τούρκοι συστηματικά και παρά τις δεσμεύσεις του με τη συνθήκη της Λωζάννης εξολόθρεψαν πρώτα ένα Ελληνισμό που επί αιώνες ανθούσε στην Κωνσταντινούπολη και που έφτανε τις 700.000. Όσος περίπου ο Ελληνισμός σήμερα της Κύπρου …..
4.Αφελλήνισαν επίσης, παρά τις δεσμεύσεις του με τη συνθήκη της Λωζάννης, τα Ελληνικά νησιά Ίμβρο και Τένεδο.
5.Το 1974 η Κύπρος έγινε με την προδοσία του Εθνάρχη Καραμανλή και πολλών «αριστερών», «δημοκρατών» μία Νέα Σμύρνη στην Βόρεια Κύπρο, με εθνοκάθαρση από τις εστίες όπου έζησαν για 5.000 χρόνια περίπου 200.000 Ελλήνων.
Με δολοφονίες και βαρβαρότητες που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από αυτές του γενοκτόνου αρχηγού των εγκληματιών νεοτούρκων, Μουσταφά Κεμάλ.
6.Και τώρα υπό τις ευλογίες «μας» η τουρκία επιδιώκει να μετατρέψει την Κύπρο ολόκληρη σε νέα Μικρά Ασία. Με σχέδιο Ανάν, με Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία (ΔΔΟ), και με «βιώσιμη και λειτουργική (μόνο) λύση» κτλ.

Το βίντεο του Μίκη Θεοδωράκη, δείχνει ότι όλα, εισβολή κτλ και έλευση του «εθνάρχη», ήταν προσχεδιασμένα ένα τουλάχιστον μήνα πριν.
7.Σήμερα βρισκόμαστε στο απαράδεκτο για Έλληνες πολιτικούς να καλεί ο φασίστας Νταβούτογλου τον Σαμαρά στην κατεχόμενη Κερύνεια για να πιούν καφέ και ο «εθνικιστής» Σαμαράς να σιωπά.
Όπως σιωπούσε και η κ Ντόρα Μπακογιάννη (και έμμεσα ο Κώστας Καραμανλής), όταν την καλούσε και εκείνη θρασύτατα ο ίδιος ισλαμοφασίστας Νταβούτογλου επίσης στην Κερύνεια για να πιουν επίσης καφέ.

8.Θυμίζω επίσης την μη αντίδραση εκείνου του Ανανιακού ΥΠΕΞ του ΓΑΠ του Δρούτσα (που είχε συνεργαστεί με τον λόρδο Χάνευ για τη σύνταξη του προδοτικού σχεδίου Ανάν) που γαργαλιζόταν και που γελούσε ηλίθια όταν ο Νταβούτογλου του μιλούσε για «το κοινό μας σπίτι το Αιγαίο».
9.Θυμίζω ακόμα τις γελοιότητες της κουμπαριάς με τον φασίστα Ερτογάν των ΓΑΠ και Κώστα Καραμανλή.

10.Και την τραγική γελοιότητα Έλληνα πρωθυπουργού του ΓΑΠ, στο Ερζερούμ όπου όλοι οι τούρκοι γελούσαν ειρωνικά για αυτόν.
Ακούστε την γελοία ομιλία του(Ομιλία ΓΑΠ στο Ερζουρούμ, http://www.youtube.com/watch?v=hOIPhQR7FzU)




11.Θυμίζω επίσης τις όλο γλύκα φωτογραφίες του συν-πρωθυπουργού κ. Βενιζέλου με τον ισλαμοφασίστα Νταβούτογλου . 

Που δεν γνωρίζω αν στενοχωρήθηκε που δεν τον κάλεσε και αυτόν στην Κερύνεια ο ισλαμοφασίστας Νταβούτογλου.
12.Παρατηρώ ότι η μόνη αξιοπρεπής αντιμετώπιση του Νταβούτογλου, ήταν αυτή από τον Αβραμόπουλο που ο Σαμαράς τον εξαπόστειλε μακριά.
13.Θυμίζω και την παρέλαση του τούρκου αντιπροέδρου στον Εχίνο της Ξάνθης υπό τους ήχους του εμβατηρίου της άλωσης της Πόλης (Ο Τούρκος αντιπρόεδρος στον Εχίνο της Ξάνθης με οθωμανικά εμβατήρια, http://www.youtube.com/watch?v=bchVNkpxqUg ).
Τέτοια κατάντια Θεέ της Ελλάδας. Που η τουρκία συστηματικά υπό τις υπερκομματικές ευλογίες των ημετέρων πολιτικών, εκτουρκίζει συστηματικά τη Θράκη (Δραγώνα, Διαμαντοπούλου, Σπηλιωτόπουλος, ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ κτλ).
14.Σήμερα φτάσαμε να έρχεται αντιπροσωπία τούρκων βουλευτών να ελέγξει μήπως το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο «μας», περιλαμβάνει και τις γενοκτονίες τους στην Μικρά Ασία που μας θύμισε ο Στρατηγός Αλευρομάγειρος.
15.Και για όποιον εξ υμών ψηφίζει χωρίς να γνωρίζει παρασυρόμενος από εγχώριες και μη χανούμ, τις γενοκτονίες αυτές περιγράφει πλήρως ο τότε πρόξενος της Αμερικής στη Σμύρνη George Horton στο βιβλίο του:
“The Blight of Asia”  . Διαβάστε το Κύριοι για να γνωρίζετε τι ψηφίζετε.
Που μπορείτε να το βρείτε και Ελληνικά με τίτλο, Η Μάστιγα της Ασίας, του George Horton, εκδόσεις Εστίας, ISBN 960-05-0518-7
16.Και φτάσαμε τα τουρκικά πολεμικά πλοία κάνουν βόλτες κοντά στο Σαρωνικό με θρασύτητα του ισλαμοφασίστα Ερτογάν, χειρότερη από αυτήν του Μουσολίνι.
17.Τέλος δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς με τα σχέδια του Ανανστασιάδη και των εδώ μη «εθνικιστών» όλων των γνωστών ψευτο-δεξιοαριστεροσοσιαλιστών.
Τα ανέλυσε πολύ παραστατικά ο τέως Βουλευτής Κύπρου με καταγωγή από την κατεχόμενη επαρχία της Κερύνειας, ο Οδυσσέας Αγγελίδης

Ευριπίδης Μπίλλης

Σχόλια